Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Asiguratorii de la Aegon vor finanța baschetul clujean

Echipa de baschet va beneficia de suportul financiar al grupului olandez de asigurări și pensii | Foto: U-BT

Societatea de asigurări Aegon România a anunțat că va sponsoriza echipa de baschet masculin U-BT Cluj care a câștigat, în sezonul 2020-2021, titlul de campioană a României.

Partenerul privat va reînnoi colaborarea parafată inițial în 2017. “Vestea că meciurile se joacă cu public (în proporție de maxim 50% din capacitatea sălii) nu poate decât să ne invite în sală pentru a ne susține echipa de suflet.

Este o bucurie că meciurile se joacă din nou cu public, după mai bine de un an în care drumul spre performanță al echipei a avut susținători doar de acasă. Sperăm ca meciurile lor să inspire cât mai mulți copii și tineri spre performanță”, a declarat Mihaela Roșca, Marketing & Communication manager al Aegon.

Aegon România este un jucător pe piața asigurărilor de viață și pentru sănătate, dar și al pensiilor private. Grupul cu sediul în Olanda este prezent în țări din Europa Centrală și de Est și deținea asiguratorul american Transamerica.

Societatea Aegon Asigurări de Viață funcționează din 2008, fiind înființată de către Aegon și Banca Transilvania, fiecare dintre asociați deținând câte jumătate din capitalul social. În 2009 grupul Aegon a achiziționat participația de 50% deținută de compania bancară clujeană în BT Aegon, pentru 11 milioane de euro.

Principalii competitori pe această piață din România erau, în funcție de primele brute subscrise, City Insurance, Allianz-Țiriac Asigurări și Omniasig VIG, conform Autorității de Supraveghere Financiară.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Interzis instituțiilor publice să solicite copii ale documentelor emise de entitățile statului

Articolul următor

Bilanț pentru ghiseul.ro în 2021: Peste 1 miliard de lei colectați prin intermediul a peste 2,6 milioane de tranzacții

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share