Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Mobiversal Oradea a vândut aplicația Appointfix americanilor de la Universe Software

Universe Software, o companie americană de software, a finalizat recent achiziția aplicației Appointfix, produsă și dezvoltată de Mobiversal Oradea.

La realizarea tranzacției, Universe Software au fost consiliați de Cooley, CMS și Deloitte, în timp ce Mobiversal a fost consiliată de Digital2Law și BizExpert.

Appointfix este o aplicație de gestiune a programărilor care ușurează viața profesioniștilor din industriile de frumusețe, fitness și wellness. Înființată în 2015 ca primul produs propriu al Mobiversal, aplicația este utilizată de peste 60.000 de profesioniști și afaceri mici. Appointfix este îndrăgită de utilizatori, cu peste 12.000 de evaluări și recenzii în Google Play/App Store și un rating de 4,8 stele.

Appointfix s-a impus ca un produs de top, sub formă de aplicație mobilă pentru gestionarea programărilor, marketingul și gestionarea clienților în mai multe industrii în plină dezvoltare. Suntem foarte încântați să ne asociem cu echipa Appointfix pentru a investi în acest produs inovator și a-l extinde”, a declarat Nick Miller, fondator și CEO al Universe Software.

Alin Mercheș

A fost o călătorie interesantă să lansăm și să dezvoltăm Appointfix. Această achiziție ne încurajează să ne continuăm misiunea la Mobiversal de a construi și de a scala aplicații mobile care vor schimba în bine viața utilizatorilor. Tranzacția este, de asemenea, o încurajare și o recompensă excelentă pentru angajații noștri. Mobiversal permite angajaților să dețină acțiuni în produsele sale, astfel încât aproximativ jumătate dintre angajații Appointfix dețineau o cotă semnificativă din aplicație la momentul tranzacției. Mobiversal va continua să își construiască propriile produse digitale solide și scalabile și să ofere servicii și asistență pentru clienții care își construiesc propriile aplicații cu noi. Dorim să le mulțumim tuturor celor care au fost implicați în a face Appointfix ceea ce este astăzi, utilizatorilor care au avut încredere în noi în acești ani și, de asemenea, tuturor partenerilor noștri”, a precizat Alin Merches, co-fondator și CEO al Mobiversal.

Întreaga echipă Appointfix, formată din aproximativ 20 de angajați, se va alătura companiei Universe Software și va continua să opereze de la biroul din Oradea (România). De asemenea, aplicația va continua să fie dezvoltată sub numele actual.

Appointfix este software-ul pe care peste 60.000 de profesioniști din domeniul frumuseții, fitness-ului și wellness-ului se bazează pentru a-și gestiona afacerea, cu peste 15 milioane de programări gestionate până în prezent. Deservind o serie de industrii, Appointfix e dedicată să ajute profesioniștii să ofere servicii excepționale clienților doar cu ajutorul telefonului lor mobil.

Mobiversal este o agenție mobilă cu servicii complete, pasionată de crearea de aplicații care îmbunătățesc viața oamenilor. Din 2011, a transformat idei în aplicații pentru peste 60 de clienți din peste 15 țări, și-a lansat cu succes produsele proprii și a fost clasificată printre „Top Mobile App Developers din Europa (Clutch.co).

 

Total
1
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Verben™ - fungicidul NR 1 din T1!

Articolul următor

80% din redevențele obținute pentru minerale rămân la autoritățile locale

Citește și:
Bolt este noul membru al Clusterului Transilvania IT Cluj (TITC) și singurul din acest domeniu care a intrat în comunitate.
Citeste mai mult

Bolt intră în Transilvania IT Cluster

Aplicația europeană de ride-hailing devine partener de mobilitate al organizației clujene. Bolt este noul membru al Clusterului Transilvania…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
1
Share