Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Alfa Software lansează o nouă funcționalitate, care permite generarea declarației 406 (SAF-T) din sistemul ASiS ERP

Alfa Software, unul dintre furnizorii de sisteme informatice de business cu cea mai dinamică ascensiune pe piața din Transilvania, se alătură demersurilor de digitalizare și simplificare pe care statul român le realizează în relație cu mediul privat. În acest context, lansează în cadrul sistemului ASiS ERP o funcționalitate care permite generarea declarației 406 (SAF-T).  Documentul conține informații despre întreaga contabilitate a unei companii.

Începând cu luna ianuarie a acestui an, s-a introdus un nou standard de raportare a datelor către sistemul fiscal românesc, mai exact prin introducerea Declarației 406. Fișierul de control fiscal (SAF-T) devine obligatoriu, etapizat și diferit, în funcție de categoria din care contribuabilii fac parte. Aceste modificări vizează într-o primă etapă marii contribuabili, iar într-un pas ulterior și cei mici și mijlocii vor fi nevoiți să depună noua declarație.

Alfa Software iese în întâmpinarea nevoilor companiilor în procesul de digitalizare a transferului de informații contabile către autoritățile fiscale și oferă acestora posibilitatea de a genera declarația chiar prin intermediul instrumentului  AsiS ERP.

Ne bucurăm să vedem pașii parcurși de autorități spre simplificare prin digitalizare a relației cu mediul privat. Ne alăturăm acestui demers, deoarece transformarea digitală a companiilor românești este una dintre prioritățile companiei Alfa Software. Începând de azi, declarația 406 (SAF-T) poate fi generată direct din soluția noastră de management, ASiS ERP și transmisă mai departe către ANAF”, a declarat Cristian Gabriel Pavel, Director General Alfa Software.

 

Despre Alfa Software

Alfa Software este o companie de IT cu capital privat românesc, cu o vechime de 25 de ani pe piață. Compania are sediul central în Cluj-Napoca, punct de lucru în Zalău și acoperire națională prin parteneri.

Compania este furnizor de soluții ERP simple și practice, aplicații intuitive, ușor de folosit, modulare și customizabile, care cresc randamentul business-ului prin digitalizare. Echipa de programatori care dezvoltă și implementează sistemul ASiS are experiență de peste 15 ani pe produs.

În prezent, compania are peste 600 de clienți și dezvoltă sisteme ERP pentru 5 verticale majore de business: producție, servicii, reciclare, distribuție și retail. Printre principalii clienți ai companiei se numără Cemacon, Brikston Leier, Ortoprofil, Deltamed, Arobs, Ardealul, Tirrena Scavi, Team Montage, Nova Grup, MG Tec Industry.

Pentru mai multe informații: www.asw.ro

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Clienții eligibili ai E.ON Energie România au primit facturile cu valorile compensate și la prețurile plafonate

Articolul următor

Novi Sad. Capitala provinciei sârbești Vojvodina, este Capitală Europeană a Culturii

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share