Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Chișineu-Criș investește în anul 2022 într-o centură nouă și bănci de tip smart

Realizarea unei noi centuri a orașului Chișineu-Criș și reamenajarea de tip smart a centrului se numără printre proiectele majore pe care administrația locală, condusă de primarul Flavius Chereji, le are incluse în strategia pentru anul 2022.

,,Avem proiecte pe mai multe planuri pentru că îmi doresc o dezvoltare accelerată a orașului nostru, din toate punctele de vedere. Una dintre priorități este infrastructura rutieră, unde deja se văd rezultate datorită parteneriatului cu Consiliul Județean Arad. Lucrările la drumul Nădab-Socodor, care constituie și prima parte a șoselei de centură a orașului Chișineu Criș, sunt aproape finalizate, urmând să circulăm pe un drum nou și modern, care va scoate traficul greu din cartierul Pădureni, pe sensul de mers Arad-Vărșand. În completarea acestei investiții am gândit un nou proiect important, realizarea unei centuri care va lega DN 79A de DC 232, pentru a scoate traficul greu din oraș, de pe sensul de mers Ineu-Oradea. Anul acesta vom realiza studiul de fezabilitate, proiectul tehnic și exproprierile, urmând să identificăm o sursă de finanțare. În apropierea acestei investiții, vom avea și punct de descărcare de pe drumul expres Arad-Oradea, odată ce acesta va fi finalizat”, a declarat primarul Flavius Chereji.

Pe lângă proiectele de infrastructură și utilități, vor fi făcute investiții și pentru amenajarea centrului orașului Chișineu Criș.

Astfel, vor fi refăcute porțiunile unde au fost finalizate lucrările de canalizare. Pe lângă lucrările de refacere, se vor amplasa și piese de mobilier urban, care vor oferi orașului un aspect modern și unitar. Printre acestea se numără bănci de tip smart, cu funcții de încărcare prin usb și wireless a oricărui tip de echipament electronic care susține acest tip de încărcare și cu spațiu de afișare pentru reclame (advertising). Acestea folosesc energia solară și vor fi amplasate de-a lungul pistei de biciclete care urmează să fie modernizată.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Bogdan Maioreanu, analist eToro: Investitorii se tem mai mult de inflație decât de un conflict

Articolul următor

Compania rusă Kamaz vrea să deschidă o fabrică de autovehicule în Ungaria

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share