Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Daniel Buda, din nou vicepreședinte al Comisiei de Agricultură din Parlamentul European

Europarlamentarul clujean Daniel Buda a fost reconfirmat în funcția de vicepreședinte al Comisiei de Agricultură și Dezvoltare Rurală (CADR) din cadrul instituției europene.

“Este un nou mandat care mă onorează, dar în același timp mă responsabilizează. Sunt extrem de onorat și vreau să le mulțumesc colegilor mei pentru încredere, dar mai ales vreau să mulțumesc cetățenilor care mi-au oferit posibilitatea de a-i reprezenta la nivel european.

Cea mai importantă prioritate a mea, în calitate de vicepreședinte al CADR, este să continui ceea ce mi-am asumat încă de la începutul primului mandat: să apăr și să reprezint drepturile și interesele cetățenilor români în Europa. Obiectivele românilor și în mod special ale fermierilor reprezintă prioritățile mele.

Sunt convins că împreună, cetățeni și politicieni prin colaborare și dialog vom reuși în continuare să oferim cele mai bune soluții cetățenilor europeni. Ca reprezentanți direcți ai cetățenilor, trebuie să ne asigurăm că agricultura din Uniunea Europeana va reuși să fie o voce puternică la nivel global.

Trebuie să ne asigurăm că fermierii noștri reușesc să facă față noilor condiții și reguli impuse de la nivel european și că nu vom fi martorii unor concurențe neloiale”, a declarat oficialul clujean (foto dreapta).

Acesta este absolvent al Facultății de Zootehnie – Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară și al Facultății de Drept – Universitatea Babeș-Bolyai (Cluj-Napoca), a efectuat stagii de perfecționare în administrație publică la Michigan State University și University of Albany, New York (SUA).

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Se modernizează Tabăra Moneasa

Articolul următor

Bogdan Maioreanu, analist eToro: Investitorii se tem mai mult de inflație decât de un conflict

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share