Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Sala Polivalentă din Oradea, inaugurată pe data de 20 aprilie 2022 cu All Star Game

Municipiul Oradea va fi gazda All Star Game-ului baschetului masculin românesc– ediția 2022, potrivit anunțului de pe pagina clubului CSM Oradea. All Star Game-ul baschetului masculin românesc va fi organizat după o pauză de doi ani (în 2020 și 2021 nu a fost organizat din cauza pandemiei COVID-19) și va avea loc pe data de 20 aprilie.

Noua sală polivalentă va avea o capacitate de 5.000 de locuri

Acest eveniment este desemnat să inaugureze în mod oficial noua Sală Polivalentă din Oradea. Arena cu o capacitate de peste 5.000 locuri, cu dotări moderne și concepută cu scopul de a găzdui evenimente la standardele actuale va fi deschisă pentru prima dată cu ocazia unui meci cu adevărat special.

Se întâmplă pentru a 4-a oară în istorie ca Meciul Stelelor baschetului masculin din România să aibă loc la Oradea. Îndrăgita Arenă Antonio Alexe – locul celor mai emoționante momente trăite în această disciplină de orădeni – a găzduit în trecut evenimentele din anii 2005, 2010 și 2016.

Trebuie menționat faptul că ediția din anul 2005 a fost prima de acest gen organizată în țara noastră. Evenimentul din anul 2010 a coincis cu propulsarea baschetului în topul preferințelor oamenilor pasionați de sport din Oradea și a reprezentat rampa de lansare pentru echipa care între timp a cucerit trei titluri de campioană națională, o supercupă națională, a disputat peste zece finale naționale și a cunoscut notorietate pe plan internațional.

Meciul de gală organizat în anul 2016 a completat o serie de trei zile în care atenția întregii suflări baschetbalistice din România a fost îndreptată spre orașul nostru, întrucât evenimentul a fost cuplat cu turneul final al Cupei României la baschet masculin.

Ediția din 2022 a evenimentului va avea loc în noua Sală Polivalentă din Oradea. Acesta va fi primul eveniment oficial organizat în arena pe care iubitorii de sport din oraș o vor putea numi drept noua lor casă.

All Star Game-ul baschetului masculin românesc 2022 este organizat de CSM Oradea, în parteneriat cu Federația Română de Baschet.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Enayati Medical City previzionează pentru al doilea an de activitate o cifră de afaceri de 35 mil. de euro

Articolul următor

120 de ani de la deschiderea oficială a Lojii Masonice din Oradea

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share