Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

ibis Styles Bucharest City Center câștigă premiul BigSEE Interior Design Award 2022

Hotelul a obținut o recunoaștere internațională uimitoare pentru tema distinctivă a designului său interior, inspirată de bluza tradițională românească, “ia”, în cadrul uneia dintre cele mai renumite competiții de design din regiune, BIGSEE Awards, în capitala Sloveniei, Ljubljana. Designul hotelului poartă semnătura studioului de design și arhitectură Arhi Grup și a fost creat de o echipă coordonată de Bogdan Stoica, George Mihalache, Andreea Nicolae.

ibis Styles Bucharest City Center s-a deschis în iunie 2020 și, de atunci, surprinde și inspiră oaspeții locali și internaționali cu decorul său plin de viață și creativitate, care prezintă motive tradiționale, interpretate într-o manieră urbană, contemporană. Situat în centrul capitalei, la intersecția bulevardelor Știrbei și Buzești, hotelul este locul ideal pentru a începe explorarea orașului, atât în scop turistic, cât și pentru business. Oferă 152 de camere, un restaurant prietenos pentru 130 de persoane, Hanu’ de pe Știrbei și o sală de conferințe cu o capacitate maximă de 200 de locuri. Hotelul dispune și de o parcare subterană cu 48 de locuri și o sală de sport. Tematica hotelului este “Ia românească”: “Ia” este o bluză purtată în mod tradițional de femeile din România, confecționată manual, cu modele care s-au păstrat de sute de ani. Simbolurile brodate pe ea nu sunt exclusiv estetice, fiecare având o semnificație proprie, în funcție de regiune, de persoana care le-a cusut și de cea care le poartă.

“Să obținem un premiu din partea unei autorități internaționale atât de reputate în domeniul designului este o mare satisfacție și o recompensă pentru echipa hotelului, pentru hotelierii pasionați care dau viață acestor spații în fiecare zi și le umplu de zâmbete și de energie pozitivă. Vom continua să ne poziționăm printre primele alegeri ale călătorilor care vin în București și ne păstrăm angajamentul să îi bucurăm și să îi surprindem la fiecare vizită”, a declarat Alina Vlădulescu, Hotel General Manager, ibis Styles Bucharest City Center.

Hotelul are o temă unică, ce combină inspirația tradițională și tendințe de design și materiale moderne. ibis Styles Bucharest City Center este ca un sat urban care trăiește chiar în zumzetul orașului.

Mozaicul colorat și vesel de tapiserii care împodobește peretele de la recepție atrage privirile tuturor, de la primii pași în interiorul hotelului. Apoi, oaspeții observă tejgheaua veche de tâmplărie, așezată chiar sub masa transparentă de la recepție. Îi surprind și corpurile de iluminat led, în formă de motive tradiționale românești, cu lumina caldă și discretă, și tavanul din tablă expandată, ce evocă transparența iei românești. Textura sa eterică permite luminii să treacă și creează volume imateriale.

Camerele hotelului reflectă, de asemenea, tema sa centrală și prezintă motive tradiționale, ca parte a unui design modern, unic. Fiecare etaj al ibis Styles Bucharest City Center este îmbrăcat într-o culoare strălucitoare, vie, cum ar fi galben, portocaliu, verde, albastru și invită oaspeții să le descopere și să le experimenteze pe toate.

BIG SEE Awards au fost lansate ca premii regionale pentru a explora și promova în mod sistematic potențialul creativ și de afaceri al Europei de Sud-Est. Cu ambiția de a conecta creativitatea dincolo de granițe, acestea au depășit cadrele regionale și au devenit internaționale. În prezent, premiile BIG SEE Awards contribuie la promovarea realizărilor creative unice și originale în domeniul arhitecturii, al amenajărilor interioare, al lemnului, al turismului, al designului de produs și al modei la nivel global.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

ELITE ÎN BUSINESS. Top 20 de companii cu capital mixt din județul CARAȘ-SEVERIN

Articolul următor

Brașovul, Sibiul, Bihorul și Clujul în topul turistic pe anul 2021

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share