Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Van Wijk și-a trimis autocamioanele în Ucraina

Operatorul clujean de transport a decis să participe la convoaiele umanitare | Foto: Van Wijk

Compania clujeană de transport Logistic E van Wijk va disloca o serie de autocamioane din flota sa pentru a livra produse de primă necesitate și alimente populației de pe teritoriul Ucrainei prinsă în conflictul militar.  

“Aceste săptămâni ne-au adus în fața unor evenimente pe care ne este atât de greu să le acceptăm. În toate aceste zile am văzut drama unor oameni care peste noapte au fost nevoiți să lase totul în urmă și să plece într-un loc mai sigur. Unii oameni au fugit, însă mulți fie nu au mai reușit să plece, fie nu au vrut să își lase în urmă membrii ai familiei, muncă de o viață, țara.

Acum, mai mult ca niciodată, solidaritatea este cea care ar trebui să ne definească pe toți. Prin colaborarea cu organizația Declic și convoaie umanitare, încercăm să sprijinim refugiații interni prin livrarea de provizii în diferite zone ale Ucrainei.

Săptămâna aceasta am mers în partea de sud-vest a Ucrainei cu produse de primă necesitate și alimente neperisabile destinate zonelor cu foarte mulți refugiați interni. Vom continua să ne oferim ajutorul, ori de câte ori este nevoie”, a motivat conducerea companiei clujene.

Aceasta face parte dintr-un grup logistic ce operează la nivel european cu o flotă proprie de 350 de autocamioane și 800 de angajați. Compania cu 372 de angajați și sediul în comuna Apahida derula, în 2020, afaceri de 141 milioane de lei.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Numărul terminalelor POS la comercianți, în creștere în România: record în 2021

Articolul următor

Un antreprenor din Sălaj atrage IT-iștii cu salarii “ca la Cluj”

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share