Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Tarsicom construiește o hală de logistică și stație ITP în Parcul Industrial I

Investiția va fi realizată în Parcul Industrial Eurobusiness I.

În cadrul ședinței Comisiei municipale de urbanism și amenajare a teritoriului Oradea de săptămâna trecută, a fost avizat favorabil Planul Urbanistic de Detaliu (PUD) prezentat de S.C Tarsincom S.R.L pentru construire punct de lucru format din: hală logistică coletărie, parcare acoperită, stație ITP, atelier mentenanță pe str. Ion Mihalache, nr. 14.

Dezvoltarea parcului industrial prin astfel de investiții este un plus pentru sectorul economic orădean, pentru dezvoltarea serviciilor și creșterea ofertei locurilor de muncă pe piața muncii. Astfel, amplasamentul investiției vizează un teren de 6.618 mp, terenul situându-se în partea de nord-vest a municipiului, în zona Parcului Industrial Eurobusiness I”, a precizat viceprimarul Arina Moș.

Prin acest proiect se propune și construirea unor anexe, dar și amenajarea incintei cu alei de acces, trasee pentru circulații auto în incintă, parcări și spații verzi.

Corpul A va reprezenta punctul de lucru și va fi compus din logistică, coletărie, atelier de mentenanță și stație ITP, iar corpul B va avea destinația de showroom cu depozit. Locurile de parcare vor fi repartizate astfel: 23 de locuri de parcare auto, 3 locuri de parcare auto gabarit mare și 13 locuri de parcare pentru biciclete. Corpurile propuse vor avea regim de înălțime P și Parter + etaj.

Amplasamentul investiției se află în proprietatea beneficiarului, accesul realizându-se prin intermediul str. Ion Mihalache, care se conectează în mod direct la str. Calea Borșului (DN 1) pe direcția Borș – Oradea.

Din cei 6.618 mp, 1.750 m vor fi ocupați de construcții, 3.370 mp de terenul destinat pe alei pietonale/auto și 1.344 de spații verzi.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Ivan Lokere, ALINSO GROUP CEO

Alinso Group will acquire Metav Business Park from Metav SA

Articolul următor

Global Emerging Trends: Increased Short- and Long-Term Uncertainty for Real Estate | #SEEmipim2022TrendReport

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share