Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Grupul Eaton a cumpărat Green Motion

Grupul german Eaton, cu principala fabrică din Europa în Maramureș, a achiziționat producătorul de stații de încărcare electrice Green Motion.

Grupul german Eaton, cu principala fabrică din Europa în Maramureș, a achiziționat producătorul de stații de încărcare electrice Green Motion.

Cătălin Crivineanu, partner account manager la Eaton Electric, a precizat că Green Motion va apărea în portofoliul grupului din 2023, conform Energynomics. Eaton este producător de echipamente electrice pentru industriile auto și aeronautică. Are trei fabrici în România și 3.000 de angajați.

“Am observat că, de multe ori, avem instalate mai multe baterii pentru aplicații față de necesar. Am venit cu o soluție “building as a grid”, în care echipamentele existente pot fi folosite pentru a furniza energie în rețea. Se rezolvă problemele legate de lipsa de energie din anumite locații”, a spus oficialul Eaton.

Cea mai mare fabrică Eaton din Europa, în Maramureș

Filiala locală este reprezentanța în România a concernului Eaton, unul dintre cei mai importanți producători mondiali de echipamente electrice de joasă tensiune și de soluții de automatizare, care include brandurile Moeller, Holeck, Westinghouse, Cutler Hammer. Compania cu capital integral german și 2.092 de salariați este condusă de Pamela Voichița Pop.

Fabrica de asamblare din Sârbi-Fărcașa, cea mai mare a concernului american din Europa, este parte a reţelei de producţie din divizia Power Distribution a grupului. Eaton Holding figurează ca asociat unic al companiei maramureșene.

Grupul cu sediu în Cleveland (SUA) oferă soluții sustenabile de gestionare a energiei electrice, hidraulice și mecanice. Veniturile grupului cu 97.000 de angajați erau de 21,4 miliarde de dolari în 2019, cu vânzări în 175 de țări.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Street Food Festival Oradea: 19 – 22 mai

Articolul următor

Târgul Facultăților Orădene

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share