Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Prebet Aiud a făcut un prim pas către dobândirea independenţei energetice din surse regenerabile

prebet aiud

Prebet Aiud (PREB), producător de prefabricate din beton armat şi precomprimat pentru căi de comunicaţii, feroviare şi rutiere, a făcut un prim pas către dobândirea independenţei energetice din surse regenerabile. Compania a publicat un raport pe site-ul Bursei de Valori Bucureşti (BVB) în acest sens.

Bursa.ro amintește că la începutul săptămânii trecute, compania a semnat cu Electrica Furnizare un contract pentru implementarea şi achiziţia unei Centrale Electrice Fotovoltaice pentru autoconsum cu o putere instalată de 0,4 MW. “Această soluţie energetică integrata va deveni funcţională începând cu a doua jumatate a lunii septembrie 2022, fiind o primă etapă în scopul atingerii obiectivului dobândirii independenţei energetice din surse regenerabile”, se arată în raport.

Recent, Autoritatea de Supraveghere Financiară a aprobat oferta publică de preluare obligatorie a Prebet lansată de Anodin Assets, GES – Green Energy Specialists, Acord Construct Alt şi Impetum Investments. Oferta este lansată pentru 17,5 milioane de acţiuni PREB, echivalentul a 38,4% din companie, la un preţ de 1,84 lei/titlu, peste cel de la finele săptămânii trecute, de 1,805 lei. Operaţiunea, ce va fi intermediată de casa de brokeraj Goldring, va începe pe 18 mai şi se va încheia în data de 31 mai.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Conducerea BRD Societate de Administrare a Fondurilor de Pensii Privată, sancționată de ASF

Articolul următor

Ford solicită, de asemenea, doar vehicule electrice din 2035

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share