Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Introducere în permacultură: curs organizat la Mediaș

În perioada aprilie – iulie 2022, Asociația Dianthus în parteneriat cu Colegiul “Școala Națională de Gaz” implementează proiectul “Promovarea permaculturii în rândul copiilor prin ateliere de grădinărit în sera didactică“, proiect finanțat de Fundația pentru Parteneriat și MOL România.

În cadrul proiectului au avut loc mai multe ateliere de grădinărit cu elevii colegiului “Școala Naționala de Gaz”, au fost plantate răsaduri și semințe de legume și fructe, au fost instalate compostoarele și s-au achiziționat unelte și diverse materiale utile.

În perioada 11-12 iunie 2022 se va organiza un curs practic si teoretic de introducere in permacultura de 2 zile, cate 8 ore fiecare zi, sustinut de Radu Craciun și Cristina Coliș de la “Seminte pentru viitor”. Participarea este gratuita in limita locurilor disponibile, in ordinea inscrierii și in funcție de disponibilitatea de a replica informația mai departe. Invităm astfel pe cei interesați să se înscrie folosind formularul de înscriere.

Cursul de Introducere în Permacultură își propune să familiarizeze publicul larg cu principalele ei idei, concepte și valori, să explice de ce permacultura este un sistem eficient și sustenabil de producere a hranei, în timp ce protejează Natura.

Total
4
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articolul anterior

Accor va deschide un nou hotel Mercure în Cozieni, Ilfov

Articolul următor

HR VIBES revine la Sibiu după 2 ani de pandemie: Următorii pași în departamentul de resurse umane

Citește și:
Citeste mai mult

Start-up Nation aproape de start

Ministerul Antreprenoriatului și Turismului a publicat vineri, 24 iunie 2022, procedura finală de implementare a programului pentru stimularea…
Zi de Zi știri ecoomice:
Total
4
Share