Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Universitatea de Vest din Timișoara și Nokia Networks au semnat un parteneriat pentru dezvoltarea inovării în domeniul financiar

Nokia Networks, prin centrul local de servicii financiare din Timișoara, și Universitatea de Vest din Timișoara, prin Facultatea de Economie și de Administrare a Afacerilor (FEAA), au oficializat un acord care stabilește cooperarea în creșterea digitalizării și automatizării proceselor în domeniul financiar.

Nokia și FEAA vor promova evenimente, seminarii și workshop-uri la care vor participa ambele comunități, punând în legătură studenții, cadrele didactice și cercetătorii cu personalul Nokia din cadrul departamentului Finance and Global Business Services Center din România.

„Universitatea de Vest este un partener strategic pentru Nokia. Ne bucură că acest parteneriat se extinde și la nivelul FEAA. Intenționăm să fim aproape de studenți și să discutăm interesele acestora, să le oferim oportunitatea de a înțelege realitatea de afaceri a unui important jucător financiar de pe piață și la ce se pot aștepta de la acesta. Dorim să creăm un mediu în care să putem împărtăși cunoștințele și experiențele în mod deschis”, explică Sabin Totorean, Country Manager Nokia România.

„În lumea globalizată de astăzi, educația financiară este un element fundamental în formarea viitorilor profesioniști. Parteneriatul cu Nokia devine strategic, în această direcție, oferind oportunități tinerilor studenți și absolvenți ai UVT, care vor participa la proiecte de analiză financiară dedicate studiului mecanismelor complexe ale piețelor financiare.”, a spus și rectorul UVT, Marilen Gabriel Pirtea

Total
1
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articolul anterior

Lotus Therm Spa & Luxury Resort, a treia oară consecutiv, Hotelul Balnear al anului

Articolul următor

Oradea investește 76 de milioane de lei într-o şcoală nouă în Cartierul Nufărul

Citește și:
Zi de Zi știri ecoomice:
Total
1
Share