Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

250.000 de participanți, așteptați la Electric Castle

Organizatorii Electric Castle au anunțat programul detaliat pentru scenele din festival și mizează pe 250.000 de participanți la Bonțida, între 13 și 17 iulie.
Suprafața dedicată festivalului este acum mai mare cu 70.000 mp | Foto: Electric Castle

Organizatorii Electric Castle au anunțat programul detaliat pentru scenele din festival și mizează pe 250.000 de participanți la Bonțida, între 13 și 17 iulie.

Lucrările au început pe șantierul din comuna clujeană Bonțida, festivalul având o suprafață de 400.000 mp, echivalentul a 61 de terenuri de fotbal, cu 70.000 mp mai mult față de ediția precedentă.

Twenty One Pilots, Gorillaz, Disclosure, Peggy Gou, Moderat, Editors, Enter Shikari și alte sute de artiști din 24 de țări vor urca pe scenele festivalului la mijlocul lunii iulie. Line-up-ul de la Castelul Banffy este completat de rapperul Spike și de trupa de rock alternativ Alternosfera.

10 scene amenajate pe Domeniul Banffy

Timp de 5 zile, 300 de artiști vor urca pe cele 10 scene. La Main Stage au loc cele mai spectaculoase momente, fiind scena pe care an de an vin cele mai așteptate nume din line-up. Alte scene accesate vor fi Hangar Drip Factory, Dance Garden.

Anul acesta, Backyard Stage aduce muzica din toate colțurile lumii chiar lângă castel, cu artiști precum BCUC, Mdou Moctar, Nicola Conte & amp; Spiritual Galaxy, AA Williams sau Altın Gün. Amplasată în Electric Castle Village, Camping Stage își propune să dea tonul zilei cu DJ sets și show-uri live încă de la prima oră.

Radio Stage, un nou concept de scenă, este o mașină a timpului cu hituri ale ultimelor decenii: rock, disco sau dance. O prezență surpriză aici va fi este Dana Marijuana, care a revenit în industrie după 20 de ani, într-un show marca Discotecă, la care publicul va putea asculta producții românești din anii ’60-’90. Programul complet Electric Castle va fi disponibil pe www.electriccastle.com și în aplicația festivalului.

Total
3
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articolul anterior

Siemens Energy signs a lease for 7,500 square meters of office space at One Cotroceni Park Office Phase 2

Articolul următor
Compania Corteva a publicat raportul privind sustenabilitatea și ESG pentru anul 2021.

Corteva Agriscience a publicat raportul de sustenabilitate pe 2021

Citește și:
Citeste mai mult
Propunere inedită de turism la Timișoara. Vizitați zona metropolitană folosind transportul în comun Asociația pentru Promovarea Turismului Timiș…
Zi de Zi știri ecoomice:
Total
3
Share