Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Comuna Vadu Crișului se înfrățește cu orașul Hajduszoboszló din Ungaria

Consiliul Local din Vadu Crișului și-a dat acordul, în ultima ședință, din 30 iunie 2022, pentru înfrățirea dintre comuna Vadu Crișului și orasul Hajduszoboszló din Ungaria. 

Acordul de înfrățire dorește să promoveze relațiile de cooperare în diverse domenii de interes reciproc a celor două localitati, în funcție de expertizele fiecăruia și de legislația în vigoare a celor două țări. Totodată, proiectul va încuraja cooperarea în domeniile culturii, artei și științei prin schimburi de experiență, expoziții, festivaluri, ateliere și conferințe. De asemenea, parteneriatul dintre cele două părți va implica schimburi de experiență între specialiști în domeniile infrastructurii, investițiilor, sportului, turismului, tineretului, asistenței sociale și protecţiei mediului.

Referatul a primit avizul favorabil al Ministerul Afacerilor Externe – Direcția Tratate Internaționale și al Ministerului Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației.

În aceeași zi, Consiliul Local din Hajduszoboszló a validat înfrățirea, semnarea oficială al acordului fiind propusă în septembrie, de ziua orașului din Ungaria.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Cum a fost la Brașov HR Vibes 2022: „Am trecut dincolo de granițe în ceea ce privește atragerea de talente, angajarea și recrutarea”

Articolul următor

Firmele arădene au exportat anul trecut mărfuri de peste 3 miliarde de euro

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share