Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Republica Moldova va avea salon la Expo Rivulus Dominarum

Președintele Camerei de Comerț și Industrie Maramureș (CCIM), Florentin  Tuș, și directorul economic, Diana Cheța, au participat la Chișinău, la Congresul Ordinar al Camerei de Comerț și Industrie a Republicii Moldova (CCIRM).
Sergiu Harea și Florentin Tuș au semnat acordul de colaborare la Chișinău | Foto: CCIM

Camerele de comerț din Maramureș și Republica Moldova au convenit asupra participării organizației din Chișinău la expoziția de la Baia Mare.

Președintele Camerei de Comerț și Industrie Maramureș (CCIM), Florentin  Tuș, și directorul economic, Diana Cheța, au participat la Chișinău, la Congresul Ordinar al Camerei de Comerț și Industrie a Republicii Moldova (CCIRM).

În contextul bunelor relații parteneriale externe, CCIRM și-a afirmat interesul de a continua parteneriatul cu organizația din Maramureș, motiv pentru care în luna mai transmitea conducerii CCIM invitația la congresul de la Chișinău.

Evenimentul a inclus în programul activităților prezentarea raportului de activitate pentru perioada 2017-2022, alegerea conducerii CCIRM și aprobarea programului de activitate pentru următorii cinci ani.

Participare finanțată de județ

”Apreciem în mod particular cooperarea eficientă care a avut un caracter dinamic în ultima perioadă și a devenit un liant excelent pentru inițierea unor colaborări și proiecte de succes între reprezentanții mediului de afaceri din Republica Moldova și România”, au transmis oficialii CCIRM.

Cu prilejul delegației în Republica Moldova, președintele CCIM și președintele reales al CCIRM, Sergiu Harea, au semnat acordul de colaborare pentru organizarea, în Baia Mare, a Salonului ”Republica Moldova prezintă”.

Acesta va avea loc în cadrul Rivulus Dominarum, expoziție de bunuri de larg consum programată pentru 23-25 septembrie. Salonul va fi organizat cu sprijinul financiar al Consiliului Județean Maramureș. Agenții economici interesați să participe la expoziția din Sala Sporturilor Lascăr Pană se pot înscrie la CCIM.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Universitatea Oradea, partener EU GREEN

Articolul următor
ulbs rectorat

Universitatea din Sibiu intră în Spațiul Educațional European, inițiativă lansată de UE în 2017

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share