Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Renaște clubul FC Bihor Oradea

Obiectivul clubului FC Bihor Oradea este ca în cinci ani să ajungă în prima ligă.

Unul dintre cei mai importanți fotbaliști pe care i-a avut județul Bihor și orașul Oradea, Kulcsár Sándor, este președintele FC Bihor Oradea. Acesta și-a preluat atribuțiile în data de 1 august a.c.

În cadrul unei conferințe de presă, city-managerul municipiului Oradea, Mihai Jurca, a anunţat schimbarea denumirii echipei de fotbal CAO 1910 Oradea în FC Bihor. De asemenea, au fost prezentate și aspecte cuprinse în strategia de dezvoltare a clubului, pentru următorii cinci ani. În ședința ordinară a Consiliului Local Oradea din luna iulie, s-a aprobat modificarea statutului clubului, în sensul ieşirii celor de la CAO 1910 din Asociaţia Club Sportiv CAO 1910, în locul lor intrând Consiliul Judeţean Bihor. CAO 1910 va continua să activeze în Liga 4.

Consiliul Județean Bihor este entitatea care intră în asociație cu scopul de a acoperi obiectivul județean pe care clubul și-l propune. Și anume, cel de a crește copii și de a-i îndrepta spre sportul de performanță, mai exact spre fotbalul de performanță. Am aprobat și reprezentanții celor trei instituții în conducerea clubului – Adunarea Generală și Consiliul Director – urmând ca domnul Kulcsár să fie și președintele Consiliului Director. Clubul va activa sub denumirea de FC Bihor Oradea, denumire pe care o deținem cu drepturi depline la OSIM, la fel ca sigla care este și ea înregistrată la OSIM”, a precizat city-managerul Mihai Jurca.

Clubul de fotbal va fi susţinut de Consiliul Local Oradea cu aproximativ 250.000 de euro pe an, bugetul urmând să fie actualizat la fiecare început de an. Municipalitatea își propune ca până la inaugurarea viitorului stadion al orașului, Oradea să fie reprezentată pe prima scenă fotbalistică a țării.

Mă simt onorat, obligat și responsabil pentru sarcina care mi s-a acordat. Ne dorim ca la finalul unei strategii pe cinci ani să vedem echipa la nivel de Liga 1. Par scopuri îndrăznețe și sunt multe elemente care vor contribui la atingerea acestui obiectiv. Vom ataca acest campionat cu un lot mai tânăr decât a fost cel de anul trecut, lucru ce nu ne va împiedica să ne propunem obiective importante”, a punctat Kulcsár Sándor.

Potrivit acestuia, într-o primă fază, până la intrarea în iarnă se dorește punerea bazelor unei echipe stabile.

Se caută sponsori

O prioritate reprezintă atragerea unor parteneri din domeniul privat care să sprijine echipa, pentru a securiza stabilitatea în Liga 3 și înscrierea clubului pe un traseu de performanță sportivă. În același timp, suporterii clubului vor putea să își manifeste sprijinul pentru FC Bihor atât prin prezența cât mai numeroasă pe stadion, la meciurile echipei, cât și prin interesul arătat pentru gama obiectelor de marketing și a echipamentelor ce vor purta însemnele clubului, pe care clubul le va pune în curând la dispoziția fanilor. Din anul competițional 2023-2024, conducerea clubului orădean îşi propune atacarea promovării în cel de-al doilea eșalon al fotbalului românesc.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Cel de-al doilea aeroport al Timișoarei primește 1,5 milioane de lei pentru amenajarea unui heliport

Articolul următor

Rectorul Universității Politehnica Timișoara cere adaptarea profesorilor la noua realitate și predare prin interactivitate, storytelling sau gamification

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
ADAMA Ltd., lider mondial în industria produselor pentru protecția plantelor, anunță că Gaël Hili a fost numit Președinte și CEO de către Consiliul de Administrație începând cu 1 octombrie 2024. Hili se va alătura echipei de management din cadrul grupului Syngenta și își va desfășura activitatea în Tel Aviv.
Citeste mai mult

Președinte nou la ADAMA: Gaël Hili

ADAMA Ltd., lider mondial în industria produselor pentru protecția plantelor, a anunțat că Gaël Hili este numit de…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share