Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Vasile Trip, patronul Valtryp, îndeamnă UNPR să-și unească forțele cu alte patronate

Miercuri, 10 august 2022, o delegație a Uniunii Naționale a Patronatului Român (UNPR), condusă de președintele Ioan Lucian, a vizitat platforma de producție a cunoscutei companii bihorene Valtryp.

Aceasta este una dintre cele mai importante firme din România în domeniul fabricării de accesorii și alte piese pentru autovehicule, având acționariat 100% românesc.

Agenda de discuții

În cadrul întâlnirii s-a discutat depre posibilități de colaborare în implementarea proiectului DIGICOMP, un proiect pe fonduri europene, cât și despre identificarea unor posibilități de susținere a intereselor companiei Valtryp de către UNPR, la nivel național și internațional.

Ne interesează să avem dialog și colaborării cu firme reprezentative ale mediului de afaceri românesc, iar Valtryp este una dintre ele“, a ținut să remarce președintele Ioan Lucian la sfârșitul întîlnirii.

La rândul său, Vasile Veleriu Trip, administratorul Valtryp, l-a îndemnat pe Ioan Lucian să încerce să colaboreze cu celelalte organizații patronale.

UNPR, CCIR și CNIPMMR, trebuie să-și unească forțele pentru a putea reprezenta cît mai bine interesele companiilor private din România, îndeosebi cele cu capital românesc“, a fost îndemnul domnului Valeriu Trip, pe care a dorit să-l transmită delegației UNPR.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Hibridul fermierilor campioni la rapiță

Articolul următor

Se relansează licitația pentru proiectarea și execuția lucrărilor de construcție a sectorului de autostradă Chiribiș - Biharia

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share