Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Cesarom are două linii noi complet automatizate de sortare faianță

Lasselsberger Ceramics România, deținătorul brandului Cesarom și unicul producător local de plăci ceramice, a anunțat punerea în funcțiune a două linii complet automatizate de sortare faianță, în urma unei investiții de 1,5 milioane de euro finalizate în 2021.

Noile linii de sortare, 100% funcționale în prezent, au oferit posibilitatea lărgirii gamei de produse prin creșterea portofoliului cu articole de dimensiuni mai mari. Linia de sortare complet automatizată aduce productivitate ridicată prin optimizarea procesului de sortare și paletizare și implicit calitate garantată a produselor livrate clienților.

Punerea în funcțiune a celor două linii de sortare faianță are impact direct la nivel de business, prin creșterea gradului de satisfacției a clienților care achiziționează faianța Cesarom, acoperind în același timp obiectivul companiei de a se adapta  continuu la nevoile în schimbare ale pieței.

Plăci de faianță mai mari

„Continuăm să investim în liniile de producție, cu noi soluții moderne și inovatoare. Odată cu punerea în funcțiune a celor două linii de sortare faianță, ambele automatizate integral, producem plăci de faianță mai mari, la o calitate superioară, acoperind preferințele în continuă creștere ale clienților noștri pentru aceste modele.

Suntem o companie cu tradiție de peste 60 ani, care punem accentul pe dezvoltare, iar acest lucru nu este posibil fără o adaptare permanentă la cerințele și exigențele pieței”, a declarat directorul general al Lasselsberger Ceramics România, Petrișor Grindeanu.

Buget de investiții de 2 milioane de euro

Lasselsberger Ceramics România estimează, pentru anul în curs, afaceri în creștere cu 12% față de 2021 și are un buget de investiții de peste 2 milioane de euro, care se îndreaptă atât spre instalarea unei linii de rectificare a plăcilor ceramice, noi game de produse, respectiv deschiderea noului showroom Cesarom din București, poziționat pe Șoseaua Mihai Bravu nr. 12.

Cesarom,  liderul pieţei româneşti de gresie şi faianţă este unul dintre brandurile cu tradiţie din România, având o istorie de 60 de ani. Cesarom se produce în fabrica Sanex din Cluj-Napoca, companie care a devenit, începând cu 2004, membră a grupului austriac Lasselsberger GmbH, lider în producţia europeană de plăci ceramice (gresie, faianţă şi decoruri ceramice).

În prezent, capacitatea totală de producţie din cadrul fabricii Sanex din Cluj-Napoca se ridică la peste 8 milioane mp anual, Sanex comercializând o gamă variată de modele de gresie, faianţă şi plăci decor.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Pentru mulți fermieri din țară, anul agricol 2021-2022 este mai mult decât o provocare.

Fermierii campioni la rapiță din Transilvania

Articolul următor

FCC Construction a câștigat contractul pentru reabilitarea căii ferate dintre Lugoj și Timișoara Est

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Distribuție Energie Electrică România (DEER) Cluj, cel mai mare distribuitor național de profil, a organizat proiectul educativ “Școala Altfel cu Micul Energetician”, proiect care face parte din campania sa educativă.
Citeste mai mult

DEER predă energetica viitoarelor generații

3.000 de elevi din ciclul primar de învățământ învață despre energie în cadrul proiectului educativ. Distribuție Energie Electrică…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share