Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

CJ Arad construiește o platformă – ponton lângă Lacul Ghioroc

Consiliul Județean Arad a alocat în ședința de joi, 18 august, 932.000 de lei, din excedentul anilor precedenți pentru efectuarea mai multor lucrări.

Lacul Ghioroc

65.000 lei au fost alocați pentru construirea unei platforme-ponton la Ghioroc. Terenul pe care se dorește amplasarea platformei ponton se află în perimetrul Centrului de informare turistică, pe malul Lacului Ghioroc.

Scopul investiției este punerea în valoare a activității turistice dezvoltate în aceasta zonă, implicit de a contribui la promovarea și dezvoltarea turistică a zonei stațiunii Ghioroc, a Podgoriei Miniș – Măderat și a altor proiecte promovate de Consiliul Județean Arad”, a declarat Iustin Cionca, președintele Consiliului Județean.

Alte investiții

Tot joi, Consiliul Județean a decis și a finanțat demolarea unei clădiri din curtea Spitalului Municipal, unde se va construi Centrul de Radioterapie, și a unei construcții de la Liceul „Sfânta Maria“, pentru construirea unui teren de sport.

Suma de 932.000 de lei a fost distribuită după cum urmează:

52.000 lei, pentru întocmirea documentației și demolarea unei construcții (neutilizată și aflată într-o stare accentuată de degradare) din cadrul Liceului Special 2 Sfânta Maria Arad. Pe respectivul amplasament se va amenaja un teren de sport;

815.000 lei pentru întocmirea documentației și demolarea a două construcții care fac parte din imobilul situat în clădirea Spitalului Clinic Județean de Urgențe din piața Mihai Viteazul, nr. 5-8. Clădirile respective se află într-o stare avansată de degradare, prin urmare este necesară demolarea acestora și eliberarea amplasamentului cu scopul construirii unui centru de radioterapie și imagistică având în vedere faptul că Județul Arad a transmis documentația pentru finanțarea prin P.N.R.R. a proiectului Creșterea performanței în tratarea eficientă a bolilor oncologice la nivelul județului Arad;

– 65.000 de lei pentru platforma – ponton Ghioroc.

 

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Alte 16 platforme de deșeuri vor fi construite în județul Bihor, 32 în total

Articolul următor

A 10-a ediție a celui mai dificil ultramaraton din România, 2X2 Race, are loc sâmbăta aceasta la Bâlea Lac

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share