Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

120 de fermieri și întreprinzători la Zilele Recoltei

Zilele Recoltei vor avea loc la Cluj-Napoca în zona Cluj Arena – Parcul Stadion, acestea fiind organizate în parteneriat de Consiliul Județean și Primăria Cluj-Napoca.
Peste 100 de standuri vor aduna producători și întreprinzători din zonă | Foto: APC

Zilele Recoltei vor avea loc la Cluj-Napoca în zona Cluj Arena – Parcul Stadion, acestea fiind organizate în parteneriat de Consiliul Județean și Primăria Cluj-Napoca.

Manifestarea Zilele Recoltei la Cluj-Napoca, din perioada 16-18 septembrie, organizată în comun de administrația județeană și municipală, este derulată prin intermediul Asociației Produs de Cluj (APC).

Zilele Recoltei adună 120 de mici întreprinzători și fermieri clujeni care vor prezenta celor interesați fructe și legume de sezon provenite din fermele clujene, de la cartofii de Râșca, la ceapa de Mihai Viteazu și legumele de Jucu.

Gospodinele vor avea la dispoziție și varză, conopidă, ardei sau gogoșari, vinete și roșii, precum și pătrunjel, cimbru, mărar sau hrean. Fructele vremii, de la mere, la pere de toamnă și piersici de vie, până la struguri de masă sau de vin, ori must proaspăt stors sunt de găsit și degustat la Zilele Recoltei.

CJ a înființat APC în 2010, forul județean fiind cel care îi finanțează și îi susține activitatea. Scopul asociației este promovarea tradițiilor, a valorii și culturii județului. Principalul sprijin acordat de CJ micilor întreprinzători este organizarea de evenimente expoziționale, APC având standuri proprii.

De-a lungul anilor au expus sub egida Produs de Cluj 150 de mici întreprinzători – mai ales afaceri de familie – unii din ei reușind să se dezvolte și să își creeze afaceri de succes. La începuturile activității, au fost organizate târguri în orașele din Cluj, dar, începând cu 2012 brandul a trecut limitele județului.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Opere de artă rare din patrimoniul Marii Britanii vor fi expuse în această toamnă în București, la Art Safari

Articolul următor

Insule ecologice digitalizate pentru colectarea gunoaielor din Oradea

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share