Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Delegație XPN din Cluj, la Business Location Austria

Din partea platformei de networking XPN, la Business Location Austria au participat Ioan Așchilean  - președintele companiei ACI, Călin Iuga - avocat coordonator la Casa de Avocatură Iuga & Asociații, Florin Bugnar - coordonator al XPN.
Grupul clujean prezent la evenimentul Business Location Austria | Foto: XPN

Un grup de oameni de afaceri clujeni au participat la “Business Location Austria – Oportunități pentru companiile românești”, eveniment organizat de Ambasada Austriei.

Din partea platformei de networking XPN, la Business Location Austria au participat Ioan Așchilean  – președintele companiei ACI, Călin Iuga – avocat coordonator la Casa de Avocatură Iuga & Asociații, Florin Bugnar – coordonator al XPN.

Au fost prezenți Gerd Bommer – consilier comercial la Ambasada Austriei, director al Advantage Austria Romania; Ștefan Tătar – coordonator al Advantage Austria Cluj; Vasile Vita – consulul Turciei la Cluj, director general al Vitacom.

Din partea platformei de networking XPN, la Business Location Austria au participat Ioan Așchilean  - președintele companiei ACI, Călin Iuga - avocat coordonator la Iuga și Asociații, Florin Bugnar - coordonator al XPN.

Platforma X Party & Networking (XPN) a fost creată de agenția clujeană IntelGlobal Consulting. XPN este cel mai mare eveniment de profil din țară ca număr de participanți și din perspectiva pozițiilor ocupate, având o participare medie de peste 200 de persoane.

Acesta facilitează accesul la informație din mai multe domenii și constituie o pepinieră de idei și de proiecte, generate de efervescența întâlnirilor între oameni cu resurse și cunoștințe în sectoare diverse. IntelGlobalis desfășoară activități de consultanță, consiliere și asistență de management, business development, lobby profesional, consultanță și asistență startup-uri.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

ROatExpoReal | Half a billion euros, investments in 11 cities for new airports

Articolul următor

Pepijn Dinandt is taking over as CEO of the Eberspaecher Group

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share