Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Un campion mondial, vedetă la Parada Taurilor din județul Mureș!

Taurul Herzschlag, numit ”Bătăile inimii” va fi vedeta Paradei Taurilor, eveniment de anvergură ce se va desfășura pe 1 octombrie în Sângeorgiu de Mureș, județul  Mureș. Parada este organizată de Semtest-BVN Mureș și a ajuns la cea de a XX- a ediție.

”Un spectacol al geneticii, în prim plan taurii utilizați în fermele din România, tauri de talie internațională, care scriu adevărate pagini de istorie pentru zootehnia românească. O genetică performantă, o genetică de vârf, care poate fi admirată din tribună, la Parada din Sângeorgiu de Mureș”, așa descrie ing. Valer Radu Sician, directorul Semtest-BVN Mureș, evenimentul care se va desfășura în 1 octombrie sub dealul Tofalăului, din Sângeorgiu Mureș, începând cu ora ora 11°°.

Taurul Herzschlag, numit ”Bătăile inimii”, născut în data de 10.06.2014, este un taur ce domină în ultimii ani podiumul mondial al rasei Bălțată tip Simmental. În anul 2019, ajunge campionul mondial al rasei, în valoarea de ameliorare lapte, conform datelor publicate pe zuchtdata.at, cu VAL 143(89), + 1737 kg. lapte. La ora actuală ”Bătăile inimii” se simt în întreg fondul genetic al rasei Bălțată, la nivel mondial, prin cei 7 fii ai taurului, ce se găsesc în Top 100 – clasamentul european al rasei. În data de 13 iulie 2022, ”Regele” sosește la centru de colectare Semtest-BVN din Sângeorgiu de Mureș pentru a aduce un plus de valoare fermierilor, crescători de Bălțată din România.

Referitor la Parada Taurilor din Sângeorgiu de Mureș, un eveniment apreciat de fermieri din întreaga țară, directorul Semtest-BVN Mureș, ing. Valer Radu Sician anunță că la această ediție aniversară va fi lansată campania – ”Alege taurul potrivit!” O ocazie unică în care fermierii pot comanda pentru anul 2023 un pachet de genetică premium, la preț promoțional. Ne vedem la Paradă! ”

Total
3
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

ROatExpoReal | KONE and infrastructure projects

Articolul următor
Compania clujeană de software Lola Tech și-a unit forțele cu firma globală de inginerie software DataArt.

Americanii de la DataArt au cumpărat Lola Tech Cluj

Citește și:
În luna sărbătorilor, Iulius Christmas Market din Iulius Parc îi poartă pe vizitatori în lumea de basm a Crăciunului.
Citeste mai mult

A început Iulius Christmas Market

Bucurie și magie sunt cuvintele care descriu cel mai bine luna decembrie, iar aceste stări au pus stăpânire…
Citeste mai mult

ROMGAZ, investiție de 300.000 lei la ASE

În cadrul Academiei de Studii Economice Bucuresti (ASE), a fost inaugurat Amfiteatrul ROMGAZ, un proiect al Asociației Studenților…
Zi de Zi știri ecoomice:
Total
3
Share