Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Autobuzul electric românesc ATP Bus va contribui la înnoirea transportului public local din Vișeu de Sus

Primele 10 autobuze electrice ATP Bus se vor livra în județul Maramureș în 2023.

ATP Trucks Automobile, compania românească producătoare de autovehicule de transport rutier și persoane, lansa în luna mai 2021 autobuzul electric ATP Bus.

Întreaga arhitectură a proiectului ATP Bus a furnizat un autobuz 100% electric, cu un design modern, ecologic, economic, competitiv, ce poate fi configurat și adaptat cerințelor utilizatorilor. ATP Bus are omologare europeană.

În tot acest interval de la lansare și până azi, ATP Bus a susținut multiple sesiuni de testare fiind prezentat pe rutele clasice în mai multe orașe din România: ORADEA, BRĂILA, FAGĂRAȘ, TÂRGU MUREȘ, TURDA, BUCUREȘTI, BACĂU, CLUJ-NAPOCA, SIBIU, SIGHIȘOARA, BISTRIȚA, SATU MARE, IAȘI, MIROSLAVA, VIȘEU DE SUS.

Ne bucură să putem anunța oficial că am semnat primul contract de furnizare pentru 10 autobuze electrice marca ATP Bus, parte din proiectul „Reducerea emisiilor de carbon în Orașul Vișeu de Sus bazată pe Planul de Mobilitate Urbană Durabilă”, a precizat Mircea CIRȚ, președintele ATP Group.

Acum ne revine nouă rolul de a produce autobuzele iar acestea vor arata întregii țări și peste hotare că noi, maramureșenii, suntem capabili să facem lucruri mari! În acest context, mulțumesc echipei implicată în proiect și îl felicit pe domnul primar Vasile Coman pentru că prin noul demers aduce orașul Vișeul de Sus pe locul 1 în județul Maramureș – în ceea ce privește dotarea comunității cu autobuze 100% electrice. Este un pas important pentru reducerea emisiilor generate de transportul public local, cu impact pentru modernizarea acestuia dar și pentru încurajarea turismului în zonă.”, a mai adăugat Mircea CIRȚ.

ATP Bus rămâne disponibil pentru teste și prezentări astfel încât cei interesați, companii publice sau private, pot solicita înscrierea în graficul de prezentare al distribuitorului.

Informații detaliate despre caracteristicile tehnice ale autobuzului electric ATP Bus se pot obține accesând site: http://www.atp-bus.com/.

Total
0
Shares
2 comments
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Cum să fii la curent cu ofertele săptămânale Lidl?

Articolul următor

Vino să faci primul pas spre angajare la Târgul de Cariere | Mureș! Sute de oportunități profesionale te așteaptă

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share