Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Bază sportivă la Valea lui Mihai și complex sportiv la Chișlaz cu bani de la Guvern

Ministerul Dezvoltării a semnat contractele necesare pentru a fi demarate lucrările de construcții la noua bază sportivă din Valea lui Mihai și la complexul sportiv din Chișlaz.

Bază sportivă la Valea lui Mihai

La Valea lui Mihai se va construi o nouă bază sportivă, cu un teren de fotbal și unul multifuncțional. În clădirea de lângă terenurile sportive se vor realiza vestiare cu dușuri moderne, un cabinet medical și locuri pentru depozitarea materialelor sportive.

Ministerul Dezvoltării asigură finanțarea necesară, în valoare de 7,8 milioane de lei pentru această investiție pe care o demarăm cu ocazia aniversării a 100 de ani de la înființarea clubului de fotbal în Valea lui Mihai. Noua bază sportivă va servi elevii, dar și membrii comunității locale, și va fi dotată cu gradene în care 500 de oameni pot viziona împreună meciurile organizate aici”, a declarat ministrul Dezvoltării, Cseke Attila.

Complex sportiv la Chișlaz

În Chișlaz se va construi un nou complex sportiv, cu gradene pentru spectatori construite la etajul clădirii, cu 180 de locuri. Ministerul Dezvoltării asigură finanțarea în valoare de aproape 10 milioane de lei pentru această investiție. Complexul sportiv va fi dotat și marcat corespunzător pentru meciuri de handbal, volei, tenis și baschet.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Lidl deschide un nou magazin la Oradea

Articolul următor

Oradea s-a clasat pe locul al II-lea la Conferința de Turism Cultural European

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share