Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Programul „Anii Drumeției” deschide sesiunea de vot pentru premiile publicului

Anii Drumeției deschide sesiunea de vot pentru Premiul Publicului pentru activități specifice ecoturismului din Județul Sibiu. Pasionații de drumeții pe munte și activități de turism sustenabil sunt invitați să voteze ghizii de turism, evenimentele, spațiile de cazare și traseele preferate, iar câștigătorii vor fi anunțați în cadrul Galei Ecoturismului, eveniment organizat în premieră pentru județ.

Cu prilejul finalizării celui de al doilea an de implementare a Programului „Anii Drumeției”, Consiliul Județean Sibiu organizează pe 28 noiembrie 2022 Gala Ecoturismului, eveniment prin care se vor premia toate inițiativele care contribuie activ la dezvoltarea turismului sustenabil în Județul Sibiu.

Votul a fost dat pe site-ul programului. Pentru secțiunea Premiul Publicului, organizatorii au propus șapte categorii:

Premiul publicului pentru cel mai apreciat ghid: Adela Dadu, Claudia Popelca, Teodora Bobeș, Dana Băncioiu, Ioana Pătrășcoiu, Radu Zaharie, Dani Țichindelean, Florin Ionescu, Dumitru Troancă, Catri Naicu, Petre Dadu, Iulian Pănescu.

Premiul publicului pentru cel mai apreciat eveniment sportiv sustenabil: Maraton XCM/XCO Movilele Blăjelului, Triada MTB, Mediaș Bike Marathon, Urme pe Play, 2×2 Race, KM Vertical Bâlea, Burduf Challenge, Sport și drumeție pe traseele județului

Premiul publicului pentru cel mai apreciat eveniment cultural sustenabil: Zilele Mocăniței, Muzică în bisericile fortificate, Făgăraș Fest, Sărbătoarea tuberozelor

Premiul publicului pentru cea mai apreciată experiență gastronomică: Ziua verzarului, Târgul de mere din soiuri tradiționale vechi, Gusturi și tradiții din Săliște, dinMărginime

Premiul publicului pentru cea mai apreciată cabană din zona montană: Suru, Negoiu, Bârcaciu, Podragu, Bâlea.

Premiul publicului pentru cel mai apreciat spațiu de cazare cu activități conexe de ecoturism: Ansamblul Agora Cisnădioara, Portal Village, Alma Via Guesthouse, Villa Abbatis Equestrian Center, Ana Charisma Chalet, Copșa Mare Guesthouses, Conacul Apafi Mălâncrav, Joyard Pensiune & Parc

Premiul publicului pentru cel mai apreciat traseu de drumeție: 
– Cruce albastră: Cisnădioara – Vf. Măgura – Rășinari
– Triunghi albastru: Râu Mare (la bisericuță) – Refugiul Iezere – Șaua Cânaia – Refugiul Cânaia – DJ Valea Sadului (canton silvic Șerbănei)
– Bandă roșie: Valea Oltului – Șaua Corbului
– Cruce roșie: Valea Avrigului – Poiana Neamțului – Cabana Bârcaciu – Sub Vf. Scara
– Bandă albastră: Bâlea Lac – Vf. Netedu – Bâlea Cascadă

Sesiunea de vot este deschisă până pe 23 noiembrie 2022, ora 23:59.

Programul „Anii Drumeției” este inițiat și finanțat de Consiliul Judetean Sibiu în colaborare cu Asociația Județeană de Turism Sibiu. Scopul principal este de a îmbunătăți infrastructura de drumeție din județ și de a promova activități specifice ecoturismului.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Ne mândrim cu membri noștri care au fost premiați în cadrul Topului Firmelor Maramureșene (TFM), organizat de CCIM.

17 firme din Asociația Întreprinzătorilor Maramureș, în Topul Camerei de Comerț

Articolul următor
Evenimentul Transylvania Food Summit (TFS) a cuprins două zile în care specialiști și invitați de renume au dezbătut teme de mare actualitate.

Degustări și schimburi de experiență la Transylvania Food Summit

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share