Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Bilet de 10.000 de euro, scos la vânzare de Electric Castle

Festivalul de muzică electronică de la Bonțida a scos la vânzare o serie de bilete exclusiviste pentru viitoarea ediție.

Transport cu elicopterul, hotel de 5*, ghid personal pe toată durata festivalului; Electric Castle va fi trăit la extrem de cei care își vor achiziționa The Ultimate Ticket, bilet disponibil exclusiv în cadrul promoției de Black Friday. Biletul special include zbor către Cluj-Napoca, indiferent de locația de pornire, precum și transport de la Cluj-Napoca la Bonțida cu un elicopter privat și o mașină dedicată.

Posesorul acestui bilet va putea explora toate zonele din festival, inclusiv cele care nu sunt accesibile publicului larg, fiind însoțit permanent de un ghid personal ce se va asigura că mâncarea, băutura și distracția sunt nelimitate în cele cinci zile. Acesta va putea intra și în backstage, locul de întâlnire a starurilor festivalului.

Pentru cazare, opțiunile pornesc de la hotel de 5* în Cluj-Napoca, până la o structură în glamping. Prețul unui astfel de bilet este de 10.000 de euro și va putea fi achiziționat de pe platforma emag.ro. Pe aceeași platformă, sunt disponibile, doar în perioada 11-14 noiembrie, și pachete de abonamente la prețuri speciale.

Două abonamente ce asigură accesul general pot fi cumpărate cu 1.200 de lei, iar două abonamente premium, cu 2.500 de lei. Electric Castle 9 va avea loc între 19 și 23 iulie 2023. Organizatorii vor anunța în curând primele nume de pe afiș.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Economiștii Bogdan Maioreanu și Simon Peters au analizat felul în care a evoluat piața în sectoarele imobiliar și criptomonede.

Producătorii de vehicule electrice, din nou pe radarul investitorilor

Articolul următor
A fost finalizată acțiunea de înregistrare a circulației rutiere pe drumurile publice derulată de Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), prin Centrul de Studii Tehnice Rutiere și Infrastructură (CESTRIN).

S-a încheiat recensământul traficului în Cluj

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share