Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Utilaje de 2,15 milioane de lei pentru Direcția Servicii Publice Locale Carei

Direcția Servicii Publice Locale(DSPL) din cadrul Primăriei Carei își completează dotările cu un nou lot de utilaje, în valoare de 2,15 milioane lei.

În aceste zile, au fost livrate două tractoare, unul dotat cu cupă, celălalt cu sărăriță și plug pentru deszăpezirea în cartiere, un tocător de resturi vegetale, respectiv două remorci pe osie.

În dotarea DSPL va mai ajunge o autocisternă pentru stropitul străzilor și udatul vegetației, respectiv o furgonetă cu platformă.

În urma dotării cu aceste utilaje moderne și performante, ne dorim ca activitatea Direcției Servicii Publice Locale să devină mai eficientă, iar aspectul orașului nostru să devină mai curat și mai îngrijit”, a declarat primarul Careiului, Eugen Kovacs.

Tot în acest pachet vor fi achiziționate parcometre pentru viitoarele parcări cu plată din municipiul Carei.

Achiziția utilajelor și parcometrelor, a căror valoare este de 2,15 milioane lei, este finanțată din creditul de 25,36 milioane lei contractat de Primăria Carei.

Total
17
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Proiecte de reabilitare termică prin PNRR de peste 2,2 milioane de lei la Ardud

Articolul următor

ROMANIAN WORKPLACE MANAGEMENT FORUM ROWMF 2022

Citește și:
Citeste mai mult

Un nou pasaj subteran în Oradea

Un pasaj subteran în intersecția T. Vladimirescu – Oneștilor va facilita ieșirea din oraș spre autostradă. Consiliul Local…
Zi de Zi știri ecoomice:
Total
17
Share