Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

MIS Grup, premiată în Topul Firmelor

Munca, pasiunea pusă în tot ceea ce facem și dorința de a clădi cu profesionalism ne-a condus către Gala Topul Firmelor 2022”, potrivit conducerii MIS Grup.

Societatea de construcții și dezvoltări imobiliare a primit o distincție din partea Camerei de Comerț și Industrie Bistrița-Năsăud (CCIBN).

“Munca, pasiunea pusă în tot ceea ce facem și dorința de a clădi cu profesionalism ne-a condus către Gala Topul Firmelor 2022”, potrivit conducerii MIS Grup. Compania a fost una dintre cele premiate la categoria lucrări în construcții a clădirilor rezidențiale și nerezidențiale – întreprinderi mijlocii.

Firma din localitatea Anieș a fost desemnată pentru realizarea stației de epurare din Slătinița și a aquaparkului Wonderland, din Bistrița, alături de Gevolt, Elcom și Foc Protect.

Divizia de construcții a grupului a livrat produse de balastieră și agregate, iar apoi compania a debutat în domeniul imobiliar, prin dezvoltarea unui ansamblu rezidențial lângă centrul comercial B1 Shopping.

Compania a derulat afaceri de 126 de milioane lei anul trecut și a raportat un profit net de 9,2 milioane de lei, având 183 angajați. Ca asociați figurau Ioan și Virginia Fărcaș, ambii cu câte 50% din capitalul social.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Vino la Târgul de Cariere | Brașov să îți găsești jobul potrivit la momentul potrivit!

Articolul următor

Arad, primul județ din România cu magistrala feroviară modernizată 100%

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share