Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Sălăjenii au învățat cum să atragă investiții străine în județ

Agenția de Dezvoltare Nord-Vest (ADRNV) a desfășurat primul curs de atragere de investiții străine în această regiune (RNV).

Agenția de Dezvoltare Nord-Vest (ADRNV) a desfășurat primul curs de atragere de investiții străine în această regiune a țării (RNV).

Evenimentul destinat RNV a avut loc la Zalău, în format fizic. Cursul are loc în cadrul proiectului “Consolidarea dialogului între administrația publică locală și ecosistemele din RNV”. Proiectul urmărește să creeze un context favorabil atragerii de investiții străine în regiune.

Acest lucru se face prin elaborarea unei metodologii care să permită un dialog facil și eficient între investitori și autoritățile publice locale, în directă legătură cu valențele administrației publice locale de a acționa inclusiv în calitate de organizație suport pentru afaceri.

În cadrul cursului, participanții au primit informații valoroase despre tendințele globale și elementele cheie în procesul de dezvoltare a comunității antreprenoriale, modul în care pot identifica actorii cheie la nivel regiunii.

De asemenea, au fost date exemple concrete de instrumente și acțiuni utile în atragerea investitorilor. Printre participanții s-au numărat reprezentanți ai administrațiilor publice locale, organizații nonguvernamentale, clustere și camere de comerț.

La finalul cursului de formare, participanții au primit o diplomă de absolvire care certifică implicarea lor în cadrul activităților desfășurate pe parcursul celor trei zile. Atestatul reflectă și dobândirea de competențe în facilitarea dialogului cu privire la dezvoltarea locală, în elaborarea de strategii și monitorizarea lor.

Total
21
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Locuitorii a 15 comune bihorene din Apuseni vor plăti energia electrică la preț redus

Articolul următor

Orientarea în carieră: o soluție pentru tinerii care nu știu ce să facă mai departe. Programul FUTURE una dintre soluții

Citește și:
Citeste mai mult

Un nou pasaj subteran în Oradea

Un pasaj subteran în intersecția T. Vladimirescu – Oneștilor va facilita ieșirea din oraș spre autostradă. Consiliul Local…
Zi de Zi știri ecoomice:
Total
21
Share