Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Diana Pîrje, lansare: “Jurnalul Femeii Fericite”

Diana Pîrje, psiholog, autor si trainer, lanseaza, pe 12 decembrie, de la ora 19:00, la Hotel Capitol, “Jurnalul Femeii Fericite 📖💕”, a doua carte ghid pentru echilibru si implinire, intr-o perioada plina de transformari.

Cine este Diana Pîrje și cum ți-ai descoperit interesul și pasiunea pentru domeniul în care activezi? Care au fost trările sau evenimentele reper care te-au inspirat să dezvolți proiecte în acest domeniu?

Diana Pîrje este psiholog, autor si trainer pentru tanara generatie, femeie, fiica si antreprenor. Intotdeauna mi-a placut despre mine sa cred ca joc mai multe roluri, nu doar unul singur.  Pasiunea am descoperit-o la varsta de 17 ani, atunci cand am inceput sa scriu. Eu scriam in jurnal inca de pe la 12 ani, mergeam la olimpiadele de limba romana, compuneam povesti, insa am inceput oficial sa scriu pe blog la varsta de 17 ani, continuand cu articole in nisa mea. Si, bineinteles ca am inceput sa dezvolt aceasta pasiune, si ulterior am decis sa scriu prima carte, “Aripi de Feminitate”, pe care am lansat-o in 2020.

Imi amintesc ca aveam foarte multi mentori pe care ii vedeam ca pe niste staruri in online, asa ca am inceput sa le urmez modelul si sa-mi doresc sa fiu si eu ca ei. Am lucrat cu ei, am “furat” foarte multe secrete de la ei si am inceput sa ma dezvolt. Simteam inca de mica aceasta chemare pentru psihologie, fiinta umana si ulterior, pentru lucrul cu oamenii.

Cum s-a dezvoltat interesul pentru a scrie & publica, ce rol crezi că mai au cărțile și ghidurile tipărite într-o lume absorbită în digital? Cum se completează în multimedia proiectele tale?

Inca de cand eram mica visam sa scriu. Am simtit ca este ceva palpabil pe care il pot lasa in urma mea. Am simtit  idei,  inspiratie,  dorinta de a motiva. Intotdeauna am iubit cartile in format fizic, simt ca au un aer aparte. Creierul asimileaza mult mai bine informatiile citite dintr-o astfel de carte. Sunt persoane care prefera cartile in format digital, deoarece sunt mai accesibile, pot fi citite de pe telefon sau tableta, insa eu dintotdeauna am iubit sa stau pe canapea, cu un ceai si o carte in mana, sau seara inainte de culcare. Parca retraiesc acele emotii din copilarie. In social media incerc sa fiu foarte activa si asta ma ajuta enorm sa ma promovez si sa-mi transmit mesajul cu usurinta.  Sunt activa pe instagram, facebook, tik tok si in curand si youtube. Cred ca in zilele noastre, vizibilitatea este ceea ce conteaza enorm.

Care sunt serviciile, atuurile și produsele de care cei care apreciază munca ta se pot bucura / pot beneficia? Căror persoane se adresează?

Ca si servicii, ofer sedinte individuale si pachete de sedinte, in functie de necesitatile pe care le au femeile cu care lucrez. Organizez si workshopuri offline, seri tematice, dar si cursuri online.  In munca mea, imi place ca totul sa fie personalizat, astfel incat sa stiu ca pot acoperi dorintele si nevoile persoanelor cu care lucrez.  Ca si produse, in shop exista cartea: Aripi de Feminitate, Cartonasele cu afirmatii pozitive, lumanarile din ceara naturala de soia, si meditatii ghidate. Iar cea mai noua carte, scrisa anul acesta, este: “Jurnalul Femeii Fericite 📖💕”, care va avea lansarea pe 12 decembrie.

Atat produsele, cat si serviciile, se adreseaza tuturor fetelor tinere, dar si femeilor care isi doresc sa se descopere mai bine, sa aduca un plus de pozitivitate in viata lor si sa se cunoasca cu adevarat in esenta lor. www.dianapirje.ro/shop

Ce ne așteaptă pe 12 decembrie, ce mesaj ai pentru cine ar dori să participe și care sunt planurile pentru 2023?

Pe 12 decembrie va fi un eveniment absolut fabulos, o seara minunata dedicata fericirii si iubirii, cu invitati speciali si foarte multe constientizari legate de fericirea personala. Sunt sigura ca fiecare femeie va avea la finalul serii cate o revelatie care o va ajuta sa treaca la next level in viata sa. Incurajez fiecare femeie sa isi dedice aceasta seara sufletului ei. Va fi un super cadou pe care si-l va face. Voi povesti foarte mult din experienta mea si voi impartasi secrete pe care nu le-am mai dat pana acum.

Iar pentru 2023, mi-as dori sa reusesc sa mai scriu inca o carte, imi doresc sa fac evenimente pentru femei – workshopuri si conferinte, in Bucuresti si in tara, sa aduc in prim plan si mai multe programe individuale pe diferite teme, dar si un proiect surpriza despre care nu vreau sa vorbesc inca. Insa, pot spune doar ca ma adresez acelor femei care vor cu adevarat sa vada si alte rezultate decat au avut pana acum.  Nimic nu-i sta in cale femeii care vrea fericire si iubire!

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

ANUNT INCEPERE PROIECT FITO GEO COMPACT S.R.L.

Articolul următor

Comorile regalității la Art Safari - Exponate tezaur de la Muzeul Național Cotroceni, în vizită la Palatul Dacia-România!

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share