Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Se deschide Târgul de Crăciun din Satu Mare

Marți, 29 noiembrie se deschide oficial Târgul de Crăciun din Piața 25 Octombrie.

,, Îi așteptăm pe sătmăreni să fie alături de noi la deschiderea Târgului de Crăciun, la momentul aprinderii luminițelor, care va avea loc la bradul din Piața 25 Octombrie, de la ora 18.00. Este un moment magic, la care ținem foarte mult și care aduce multă bucurie celor mici. Tot programul târgului este interesant, gândit astfel încât să aducă bucurie și să ne facă să simțim atmosfera sărbătorilor de iarnă”, spune primarul municipiului Satu Mare, Kereskényi Gábor.

În Centrul Nou al orașului, sătmărenii vor fi întâmpinați de o atmosferă de poveste. În căsuțele colorate și frumos decorate, 30 de producători și meșteri îi așteaptă pe vizitatorii Târgului cu bunătăți, produse tradiționale, ornamente și cele mai frumoase cadouri de Crăciun.

Programul târgului este următorul:
•29 noiembrie – 18 decembrie între orele 14.00 – 20.00;
•19-23 decembrie între orele 11.00 – 20.00;
•26 decembrie – 6 ianuarie între orele 14.00 – 20.00.

În 24, 25 și 31 decembrie, respectiv în 1 ianuarie, târgul va fi închis.

Trenulețul și Atelierul Moșului
Ca o noutate a Târgului de Crăciun, în acest an, organizatorii îi vor bucura pe cei mici cu un tur realizat de Trenulețul Moșului, o activitate realizată cu sprijinul Administrației Domeniului Public Satu Mare. Trenulețul va porni în fiecare zi, din stația amenajată în fața Centrului Comercial Someșul – centrul cumpărăturilor tale, și va face curse între orele 18.00 – 20.00.

În Atelierul Moșului oferit de Catena, cei mici vor avea parte de multe activități creative, care sunt organizate și datorită implicării meșterilor și producătorilor sătmăreni.

Total
12
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

„Orașul Faptelor Bune" revine în Târgul de Crăciun din Oradea în perioada 16 – 22 decembrie

Articolul următor

Echipa UVT.SmartBits câștigă hackathonul internațional Unihack, cu o mănușă care ajută persoanele cu probleme de auz și vorbire

Citește și:
Bogdan Ciungradi este noul director financiar (CFO) al grupului AROBS, cea mai mare companie de tehnologie listată la Bursa de Valori București (BVB).
Citeste mai mult

AROBS și-a adus director de la Noriel

Multinaționala de software cu sediu la Cluj a decis să își consolideze departamentul financiar în condițiile numeroaselor sale…
Zi de Zi știri economice:
Total
12
Share