Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Grup de colindători de la Leoni, la căminul de vârstnici din Bistrița

Colegii noștri de la Leoni au plecat deja la colindat, însă de data aceasta au schimbat puțin regulile jocului și au ales să fie ei cei care oferă ceva în dar.

Un grup de salariați ai companiei automotive a decis să întreprindă o vizită, cu ocazia sărbătorilor, la un așezământ social.

“Colegii noștri de la Leoni au plecat deja la colindat, însă de data aceasta au schimbat puțin regulile jocului și au ales să fie ei cei care oferă ceva în dar. Așa că au pornit la drum și au vizitat Căminul pentru Persoane Vârstnice din Bistrița, unde au pus sub brad câteva cadouri din partea companiei noastre.

Bucuria lor a reprezentat cea mai mare răsplată pentru noi. Erau tare fericiți când ne-au văzut, la fel ca noi, așa că am rămas mai mult timp împreună și ne-am bucurat de moment”, au spus inițiatorii evenimentului.

În primăvară, producătorul german de cabluri din Bistrița a organizat o sesiune de pregătire practică pentru tinerii de la Liceul Tehnologic Forestier. Compania a încadrat, în aceeași perioadă, zeci de femei refugiate din Ucraina.

Producătorul bistrițean avea 4.890 angajați în 2021. Acesta furnizează sisteme de cablaje pentru producători internaționali premium de mașini. Leoni este unul dintre cei mai mari angajatori industriali din țara noastră.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Investitori din Cluj finanțează startup-ul Footprints

Articolul următor
Scopul a fost de a face schimb de informații privind aeroporturile și regiunile verzi, la invitația proiectului OLGA

Aeroportul Cluj, prezent la Parlamentul European

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share