Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

S-a recepționat Stația de epurare Șiria, o investiţie de 8,8 milioane de lei

Șiria este un punct important pe harta investițiilor publice în județul Arad. Consiliul Județean finalizează modernizarea drumului județean Arad-Șiria, prin care nu doar că s-a așternut asfalt nou între Arad și Șiria, dar au fost refăcute toate șanțurile de captare a apei, podețele și accesele la gospodăriile adiacente drumului județean, în Șiria, Galșa și Mâsca.

După această investiție, încă o lucrare de 8,8 milioane de lei, din fonduri europene, finalizată la Șiria: modernizarea, de către Compania de Apă, instituție din subordinea Consiliului Județean, a staţiei de epurare Şiria. Lucrările au făcut parte din proiectul de extindere şi modernizare a infrastructurii de apă şi apă uzată în judeţul Arad.

Modernizarea stației de epurare de la Șiria a presupus construirea unei staţii de epurare mecano-biologice proiectată pentru o capacitate de 7.000 de persoane. Acesta este al 12-lea obiectiv recepționat în cadrul proiectului de extindere şi modernizarea a infrastructurii de apă din județ.

Şiria este într-o continuă transformare, prin ceea ce s-a făcut până acum şi ce se va face în continuare. Există interes din partea administraţiei, preocupare pentru o administraţie performantă, iar realizările muncii în echipă sunt vizibile”, a declarat Valentin Bot, primarul comunei Şiria.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Două noi trasee turistice amenajate de Salvamont Satu Mare

Articolul următor

Colaborarea dintre diferite organizații și parteneri și Consiliul Județean Timiș se va face pe o nouă platformă electronică online

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share