Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Kadra a făcut ordine în parcarea din stațiunea Borșa

Kadra a precizat că parcarea de 80 de locuri din apropierea telegondolei, organizată pe două niveluri și zonă exterioară, a fost dotată cu un sistem pentru o administrare optimă a locurilor disponibile și o experiență mai fluidă pentru șoferi.
Sistemul de parcare modernizat asigură acum fluiditatea circulației auto | Foto: Kadra

Furnizorul clujean de soluții inteligente de parcare a raportat finalizarea obiectivului din stațiunea de sporturi de iarnă din Maramureș.

Kadra a precizat că parcarea de 80 de locuri din apropierea telegondolei, organizată pe două niveluri și zonă exterioară, a fost dotată cu un sistem pentru o administrare optimă a locurilor disponibile și o experiență mai fluidă pentru șoferi. Sistemul e prevăzut cu o intrare și o ieșire, casă manuală cu operator, casă automată cu plata cash (monede și bancnote cu recirculare bancnote) și card bancar / contacteless.

Au fost amplasate display-uri exterioare pentru afișarea locurilor disponibile pe zone și a numărului total de locuri libere. Acestea sunt vizibile pe un stâlp pentru ghidarea spre parking dintr-o stradă principală. Parcarea are bariere automate pentru trafic intens, asigurând fluidizarea traficului la intrare și ieșire.

“Pentru un domeniu schiabil care dorește să atragă turiști, o parcare bine echipată și organizată este o condiție elementară. Aceștia ajung la destinație cel mai adesea cu mașina, cu echipament voluminos și petrec câteva ore bune pe pârtie. Deci au în mod real nevoie să își lase mașina într-un loc sigur”, consideră reprezentanții Kadra.

Destinație tot mai atractivă pentru amatorii de schi

Borșa a devenit o destinație care apare tot mai des pe harta pasionaților de schi, odată cu activarea pârtiei olimpice amplasată pe versantul nordic al Munților Rodnei, readusă în circuit în ultimii ani. Cu două pârtii disponibile (una de 3 km de categorie roșie, alta de 3 km de categorie albastră), dispune de instalație de zăpadă artificială și nocturnă, fiind omologată de Federația Internațională de Schi şi Snowboard.

Stațiunea poate găzdui acum competiții sportive naționale și internaționale. Domeniul schiabil are și instalație de transport pe cablu tip telegondolă, cu o lungime de 2,6 km și o capacitate de 1.800 persoane / oră, 56 de gondole cu opt locuri.

În ultimele luni, Kadra a modernizat 2.000 de locuri de parcare în zone publice, rezidențiale, industriale sau sanitare. Business-ul Kadra a fost demarat de antreprenorii Radu Opriș, Andreea Strugaru și Monica Sagmar, inițial sub denumirea de Aluterm. Acesta se bazează pe dezvoltarea de soluții în jurul conceptului de free-flow (circulație și acces liber) în combinație cu folosirea celor mai noi tehnologii.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Aviz favorabil pentru finanțarea prin PNRR au primit Spitalul Pediatric Monobloc (SPM) și Centrul de Transplant Multiorgan (CTM) din Cluj.

Noile spitale ale Clujului au trecut de primul hop: Ministerul Sănătății

Articolul următor

Producătorii și comercianții de băuturi, așteptați să se înregistreze în baza de date a SGR

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
În februarie 2024, sosirile înregistrate în structurile de primire turistică (SPT) au însumat 41.450, potrivit Direcției Județene de Statistică.
Citeste mai mult

Turismul face pași înapoi la Cluj

Sosirile turiștilor în județ, în luna februarie, s-au diminuat față de aceeași perioadă a anului trecut. În februarie…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share