Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Bilanțul anual al Autoworld: partener la șapte mari evenimente

La final de an, Autoworld a făcut bilanțul evenimentelor în care a fost implicat în calitate de partener.
Distribuitorul clujean de automobile s-a axat pe evenimente care promovează sustenabilitatea | Foto: Autoworld

Bilanțul de parteneriate pe acest an al dealerului Autoworld Cluj indică participarea la cel puțin șapte evenimente majore, la care a promovat conceptele de siguranță și sustenabilitate.

La final de an, Autoworld a făcut bilanțul evenimentelor importante în care a fost implicat în calitate de partener. “Ne mai despart câteva ore de noul an și este un bun moment să reflectăm la ceea ce a ne-a adus 2022.

Dacă e să căutăm un singur cuvânt pentru ceea ce a însemnat 2022 pentru noi, ar fi cu siguranță: susținere. În toate acțiunile noastre, parteneriatele realizate sau evenimentele la care am fost prezenți ne-am dorit să oferim imaginea unui viitor încântător, sustenabil, cu noi toți mai responsabili și în siguranță.

Amintim doar câteva: Transilvania Volvo Fest – organizat de Volvo Club Transilvania; Cupa Transavia – de la Theodora Golf Club; Smart Mobility Cluj; Enchanted Forest – din cadrul Festivalului Untold; Zilele Clujului; Recharge the City – alături de Beard Brothers.

Încheiem retrospectiva anului 2022 tot într-o notă festivă, cu minunatul concert pe care Volvo Car România și Autoworld l-au “susținut”, ca parteneri de mobilitate”, spun reprezentanții Autoworld.

La final de an, Autoworld a făcut bilanțul evenimentelor în care a fost implicat în calitate de partener.

A dezvoltat platforma Carcloud

Compania este dealer autorizat al mai multor mărci germane dar este profilată și pe servicii de închiriere. În pandemie, aceasta a dezvoltat platforma Carcloud.ro, care oferă un proces digital, de la selecție până la cumpărare. Autoworld comercializează brandurile Volkswagen, Audi, Volkswagen Autovehicule Comerciale, Das WeltAuto și Volvo.

Societatea clujeană controlată de Ioan Mezei (98% din capitalul social) avea afaceri de 361 de milioane de lei și un profit net de 7,6 milioane în 2021, contabilizând 177 de angajați.

 

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Prima administrație județeană din România care va produce energie verde

Articolul următor

Topul firmelor din Bihor pe anul 2021

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share