Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Aniversare Nusco Imobiliara & Pinum. Planuri pentru 2023.

Nusco Imobiliara a împlinit 25 de ani de activitate în România, iar Pinum Doors & Windows  sărbătorește 30 de ani. Ce urmează pentru proiectele companiilor, am aflat de la la Bogdan Iliescu, Director Comercial, Nusco Imobiliara, în cadrul unui eveniment, la finalul anului 2022,  ce a marcat și extinderea și relansarea restaurantului Mozzafiato de pe Calea Floreasca.

Care sunt reperele la final de 2022 pentru evolutia Nusco City?

Anul 2022 a fost un an plin de provocări, atât pentru noi, cât și pentru toți clienții și partenerii noștri. Toate acestea ne-au făcut să devenim și mai focusați și să ne adaptăm la situațiile neprevăzute care s-au succedat în acest an. Deci putem spune că 2022 a fost anul adaptabilității.

Ce alte proiecte si investitii pregateste grupul Nusco, cum vedeti evolutia pietei de real estate in contextul volatil si provocator?

Proiectele principale pentru anul 2023 sunt Nusco Homes și continuarea dezvoltării proiectului Nusco City.

Nusco Homes este un proiect de 120 vile situate în nordul Capitalei, în Tunari. Casele vor beneficia de panouri solare și finisaje premium, iar printre facilitățile proiectului se află un parc central și o grădiniță. La inceputul anului 2023 vom începe deja construcția primelor 51 de vile din Nusco Homes.

În zona Pipera-Aviației continuăm expansiunea proiectului Nusco City. Faza a 2-a  va avea, în total, peste 820 de unități rezidențiale. Lucrările vor fi etapizate, astfel încat vom începe construcția primelor 3 blocuri, unde avem 340 de apartamente. Prin începerea acestei noi faze de dezvoltare, vom aduce comunității din zonă un parc de peste 10.000 mp. Totodată, în interiorul proiectului vom construi spații verzi de peste 8.000 mp.

Iar a 3-a etapă a grupului nostru de companii este finalizarea conceptului pentru zona comercială și de birouri a proiectului Nusco City. Această zonă va avea peste 35.000 mp de birouri și peste 12.500 mp de zonă comercială.

Care este mesajul grupului pentru clienti si parteneri la momentul aniversar?

Grupul Nusco Imobiliara are încredere în piața de real estate din România. Astfel că vom contiuna să aducem clienților nostri un produs de calitate, iar ei vor avea întodeauna un bun care nu își va pierde valoarea, indiferent de situația economică în care ne vom afla. Mai mult decât atât, suntem convinși că prin viitoarele noastre proiecte și prin strategia pe care o urmăm, bunurile clienților noștri își vor crește valoarea.

În acest moment aniversar pentru companie, 25 de ani de la înființare, vrem să le mulțumim tuturor clienților și partenerilor nostri, care au fost alături de noi. Avem convingerea fermă că împreună putem dezvolta acest domeniu dinamic, piața de real estate.

Pinum Doors & Windows – 30 de ani

“Este un moment reper și pentru Pinum, care a împlinit anul acesta 30 de ani pe piața românească și a realizat în acest an afaceri în creștere cu 25% față de anul precedent, în valoare de 21,5 mil. Euro. Acest lucru ne face să fim mândri de toată munca noastră și ne dorim să mulțumim și noi tuturor clienților și partenerilor noștri pentru acești 30 de ani de business local. La aniversarea acestui milestone, compania Pinum continuă planul de dezvoltare și va investi, în 2023, într-o nouă fabrică în România” – Francesco Curcio, Director General Executiv, Pinum Doors & Windows.

“Planurile noastre pentru 2023 sunt ambițioase, astfel încât echipa de management s-a extins cu recrutarea unui director commercial și a unui director de dezvoltare. Suntem convinși că împreună vom putea aduce la viață complexa viziune de business” – Michele Nusco, fondator Nusco Imobiliara.

Cititi si – www.transilvaniabusiness.ro/2020/12/29/bucharest-skyline-transformation-2025-nusco-city-at-home-near-the-office/

 

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Disponibilizări la Electrolux Satu Mare

Articolul următor

Secțiunea de autostradă Suplacu de Barcău – Chiribiș, licitată pe Jurnalul Oficial al Uniunii Europene

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Distribuție Energie Electrică România (DEER) Cluj, cel mai mare distribuitor național de profil, a organizat proiectul educativ “Școala Altfel cu Micul Energetician”, proiect care face parte din campania sa educativă.
Citeste mai mult

DEER predă energetica viitoarelor generații

3.000 de elevi din ciclul primar de învățământ învață despre energie în cadrul proiectului educativ. Distribuție Energie Electrică…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share