Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Banca Transilvania a scos primul cardul virtual cu design animat din Europa

Banca Transilvania, în colaborare cu Visa, a lansat, în premieră în Europa, cardul virtual cu design animat.

Premieră în Europa realizată de către o bancă din România, serviciu destinat plăților online.

Banca Transilvania, în colaborare cu Visa, a lansat, în premieră europeană, cardul virtual cu design animat. Este un card de debit, în lei, pentru persoanele fizice, care poate fi folosit din aplicaţia BT Pay, exclusiv pentru plăți online.

“Ne bucurăm să marcăm o premieră la nivel european, prin designul animat al noului nostru produs și să adăugăm cardul virtual printre opțiunile pe care le oferim clienților. Cine are un astfel de card este în control când cumpără online, poate să își gestioneze mai bine bugetul și să fie și prietenos cu mediul.

Experienţa este cât se poate de simplă: cardul este emis instant și poate fi folosit imediat, alimentat dintr-un alt card BT din BT Pay. Detaliile pentru plățile online sunt la îndemână, iar confirmarea plății se face tot prin aplicație”, a spus Oana Ilaș, Director General Adjunct Retail Banking al BT.

„Potrivit celui mai recent studiu derulat de Visa privind plățile mobile din România, există un procent în creștere al clienților care sunt dispuși să folosească doar cardul virtual, fără emiterea unuia fizic și care se așteaptă la o experiență de utilizare îmbunătățită.

Plățile mobile, în magazin sau online, sunt printre cele mai sigure modalități de plată datorită tehnologiei de “tokenizare”, care înseamnă înlocuirea datelor cardului pe care un client le introduce într-un portofel mobil cu un set unic de numere, adăugând un nivel suplimentar de securitate”, afirmă Elena Ungureanu, Country Manager pentru Visa în România.

Aplicația poate fi descărcată gratuit din Google Play, App Store sau Huawei App Gallery. BT este cea mai mare bancă din România și principalul finanțator al economiei, acoperind toate segmentele de clienți și linii de business în sectorul financiar. Aceasta are 20% cotă de piață, 3,8 milioane de clienți, 9.200 de angajați,  și 500 de sedii în 180 de localități. Principalii săi competitori sunt BCR și BRD.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

ISU Mureș, precizări despre incendiul de aseară de la o fabrică din Reghin

Articolul următor

Globalworth anunță Facilități Noi de Finanțare prin Erste Group

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share