Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Adru Solution Târgu Mureș, soluția pentru terenuri de sport de calitate

Adru Solution SRL Târgu Mureș, societate deținută și administrată de antreprenorul mureșean Daniel Urdă, a câștigat, în luna decembrie 2021, o licitație organizată de Primăria Municipiului Iași, în valoare de 10,2 milioane de lei, care prevede construirea a 21 de terenuri de sport în tot atâtea unități de învățământ ieșene. Contractul este al doilea pe care firma târgumureșeană îl derulează cu autoritățile locale din Iași, după cel din martie 2021 în valoare de 3,5 milioane de lei, astfel încât la finalizarea lui, în vara acestui an, 30 de terenuri de sport din ”Orașul celor șapte coline” vor purta semnătura ”Adru Solution”.

(Teren de sport construit în Iași)

Creștere constantă, portofoliu bogat

Înființată în urmă cu 15 ani la Târgu Mureș, societatea Adru Solutions a realizat în primii ani de activitate lucrări în domeniul construcțiilor, iar din 2016 s-a specializat exclusiv pe construirea terenurilor de sport.

”Firma a fost înființată în anul 2008, dar mai serios am avut activitate din 2010, în domeniul construcțiilor și din 2016 ne-am nișat pe construcții de terenuri sportive, odată cu primul nostru proiect mai important pe acest segment, cel din comuna clujeană Iclod, unde am construit o bază sportivă cu gazon artificial, de 8.600 de metri pătrați, cu tribune și clădire pentru vestiare. De atunci ne axăm doar pe construcții sportive, mai exact terenuri de sport, iar în ultimii ani am avut și avem mai multe proiecte de construire de terenuri de sport pentru unități de învățământ”, a declarat, pentru cotidianul Zi de Zi, Daniel Urdă.

Din 2016 și până în prezent, activitatea Adru Solution a crescut de la an la an, astfel încât astăzi compania mureșeană deține un portofoliu consistent de clienți.

”Am avut proiecte în majoritatea județelor din țară, iar unul dintre care cele mai relevante constă în amenajarea unei zone de agrement în Vatra Dornei, un proiect foarte mare, cu spații de joacă, terenuri de sport, teren acoperit cu balon presostatic, alei pietonale, clădire de vestiare. Au fost și alte proiecte, cum ar fi amenajarea a 18 terenuri la școli din Târgu Jiu, contractul cu Unitatea Militară Ghencea pentru amenajarea unor terenuri de antrenament în Baza Sportivă Ghencea, iar pe lista clienților mai semnificativi din portofoliul nostru mai amintesc Academia de Aviație ”Henri Coandă” de la Brașov, Primăria Sectorului 3 din București, Primăria Popești-Leordeni, Primăria Municipiului Fetești, Primăria Cernavodă și mai ales Primăria Municipiului Iași, unde am început cu amenajarea a 9 terenuri de sport în curțile școlilor. În prezent, la Iași avem un contract pentru terenuri de sport în 21 de școli, din care sunt finalizate 13 terenuri, urmând ca până la sfârșitul lunii august 2023 să finalizăm restul de 8 terenuri. Astfel, în vara acestui an vom avea în Iași un total de 30 de terenuri de sport construite în curțile școlilor”, a precizat Daniel Urdă.

(Proiect finalizat în Vatra Dornei)

În Top 3 din România

Deși pe piața de profil ultima perioadă de timp a însemnat o creștere constantă a costurilor pentru achiziționarea materialelor de construcții, antreprenorul mureșean este optimist în ceea ce privește dezvoltarea societății în acest an.

”Anul 2022 a fost un an de creștere pentru noi, la fel ca anul 2021. Au fost ani buni pentru construcții. Despre 2022 pot spune că a început cu anumite dificultăți cauzate de războiul din Ucraina, care a influențat destul de mult prețurile materialelor și a îngreunat importurile de materiale, astfel crescând foarte mult prețurile. Am reușit însă să rezistăm și să ne respectăm contractele pe care le-am avut. Am început anul 2023 cu o perspectivă foarte bună, având deja contractate lucrări care depășesc cifra de afaceri de anul trecut, care a fost de 11,3 milioane de lei”, a explicat acționarul unic al societății Adru Solution.

”Planurile pentru următorii cinci ani prevăd să devenim una dintre cele mai importante de construcții sportive din România. Din punctul nostru de vedere, suntem deja în Top 3 din țară și dorim să ne menținem acolo”, a completat ideea constructorul mureșean.

Resursa umană și calitatea, temelia succesului

Referindu-se la resursa umană, decisivă pentru finalizarea cu brio a proiectelor contractate, Daniel Urdă s-a arătat mulțumit de resursa umană a firmei, alcătuită atât din cei aproape 20 de angajați cât și din colaboratori constanți.

”Avem un nucleu de oameni pe care ne bazăm și care sunt cu noi de la începuturile firmei, profesioniști specializați pe ceea ce fac. Avem echipe specializate de montaj gazon, și echipe specializate de confecții metalice. Încercăm să acoperim toate lucrările pe care le facem cu oamenii noștri. În același timp, subcontractăm părți din anumite lucrări”, a punctat Daniel Urdă.

Întrebat care este cheia succesului în domeniul construcțiilor de terenuri de sport, antreprenorul mureșean a dezvăluit că principalul atu al companiei sale este, fără doar și poate, calitatea lucrărilor contractate și realizate.

”Încercăm mereu să construim cele mai bune terenuri de sport și nu facem rabat de la calitate în niciun proiect de-al nostru. Ne adaptăm în funcție de clienți, de specificul proiectului, de spațiile existente în curțile școlilor și, desigur, de buget. Fiecare proiect e altfel, cu provocările lui. Ideea e să creem pentru copiii un spațiu în care să își desfășoare orele de sport și pauzele în cele mai bune și mai sigure condiții. Și nu e vorba doar de orele de sport, deoarece terenurile sunt folosite și după terminarea cursurilor. Construim terenuri cu tartan, cu gazon artificial sintetic, cu stâlpi de nocturnă de 12 metri, cu porți de fotbal sau multisport, cu panouri de baschet, fileuri de tenis și stâlpi mobili de tenis și volei. Toate proiectele au un numitor comun, la care noi ținem foarte mult, și anume calitatea”, a conchis Daniel Urdă.

Alex TOTH

Post-ul Adru Solution Târgu Mureș, soluția pentru terenuri de sport de calitate apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Bugetul Județului Bihor în 2023, peste 1,3 miliarde lei, orientat spre investiții

Articolul următor

Arta contemporană franceză, sărbătorită la Art Safari începând cu 10 februarie

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share