Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Sepsi a respins Șimleul. Rămâne cu afacerile din Mureș

În ultima perioadă, conducerea Sportul Șimleu Silvaniei a purtat discuţii cu fostul internaţional, iar pe pagina oficială de Facebook a clubului chiar îi ura bun venit lui Laszlo Sepsi.

Fostul fotbalist tricolor a declinat oferta de a se întoarce în sport ca președinte de club, motivând că este ocupat cu business-urile sale din zona Mureșului.

“În ultima perioadă, conducerea Sportul Șimleu Silvaniei a purtat discuţii cu fostul internaţional, iar pe pagina oficială de Facebook a clubului chiar îi ura bun venit lui Laszlo Sepsi. Însă discuţiile s-au împotmolit. Conducerea grupării de sub Măgura s-a reorientat, iar noul preşedinte al clubului va fi şimleuanul Lupo Csaba.

Sepsi a declinat oferta Şimleului, motivând faptul că este stabilit în Târgu Mureş, unde are mai multe afaceri importante. Timpul nu îi permitea să se ocupe într-un mod corespunzător de clubul din Liga 3”, potrivit Sportul Sălăjean.

Sepsi părea tentat inițial de postul oferit de șimleuani, în condițiile în care fostul președinte, Ioan Gurzău a lăsat echipa, în pauza competițională pentru un club mai bine titrat, CSM Zalău. Ex-internaționalul născut în Luduș are mai multe linii de business conectate la domeniul imobiliar, la Târgu Mureș (ansambluri de locuințe) și Cluj-Napoca (show-room de parchet și tapet).

El este căsătorit cu Teodora Blaga Sepsi, una dintre fiicele proprietarului grupului de mobilă Simex Șimleu. Sepsi se arăta dispus să ajute și la dezvoltarea afacerii cu vinuri din județul Sălaj inițiată de către socrul său, Dumitru Blaga, în cadrul brandului Cramele Ulm.

Total
41
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Hotelul-boutique Cristal este poziționat pe str. Moldovei și va găzdui un local cu gastronomie italiană.

Hotel boutique la Cluj. Va găti un bucătar renumit

Articolul următor
Skyline Engineering se va ocupa de lucrările de reabilitare a instalațiilor de la Spitalul Clinic de Recuperare (SCR), Spitalul Clinic de Boli Infecțioase și Spitalul Clinic de Pneumoftiziologie Leon Daniello.

Skyline va reabilita instalațiile din trei mari spitale clujene

Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
41
Share