Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Cel mai mare wellness club SWEAT din România, în Cosmopolis Plaza

Sweat plănuiește extinderea rețelei până la 20 de centre în următorii 2 ani, deține acum 4 centre de tip welness club în Capitală și va deschide cel mai mare centru al său în Comsmopolis Plaza, în cadrul cartierului Cosmopolis.

Peste 4 milioane de Euro investesc în total OPUS Land, dezvoltatorul Cosmopolis și rețeaua Sweat, în wellness club-ul ce va fi inaugurat în ultimul trimestru din acest an în cadrul Cosmopolis Plaza.

Cu o suprafață de 2.500 mp, wellness club-ul Sweat din Cosmopolis Plaza va fi cel mai mare din rețeaua națională Sweat și va include și prima piscină interioară din cadrul complexului Cosmopolis, de dimensiuni semiolimpice.

Wellness club-ul va aduce și o serie de facilități suplimentare, atât pentru locuitorii Cosmopolis, cât și pentru clienții veniți din afara cartierului: lecții de înot, recuperare postoperatorie în apă, SPA și kinetoterapie.

“Cosmopolis are dimensiunile unui oraș și de aceea ne dorim să oferim clienților noștri toate serviciile de calitate de care au nevoie, cât mai aproape de casa lor. Prin extinderea Cosmopolis Plaza la 20.000 de mp GLA, vom realiza cel mai mare retail park din nordul Capitalei”, declară Ozan Tuncer, CEO al Cosmopolis.

“Suntem încântați să anunțăm noul parteneriat dintre Sweat și Cosmopolis. Credem foarte mult în această colaborare cu noii noștri parteneri și ne-am dorit ca serviciile noastre premium să se regăsească și în zonele predefinite din nordul Capitalei: Tunari, Pipera și Cosmopolis. Sweat promovează un stil de viață sănătos, participă continuu la educarea populației pentru a avea o viață activă și are ca scop final îmbunătățirea calității vieții printr-un ecosistem integrat al bunăstării. Odată cu semnarea acestei colaborări“, spune Matei Laurențiu, CEO Sweat Concept One.

 Deschiderea oficială a Sweat Cosmopolis este programată în ultima parte a acestui an, odată cu inaugurarea extensiei Cosmopolis Plaza.

Cosmopolis

  • Peste 14.000 de locuitori au ales ansamblul Cosmopolis în ultimii 15 ani
  • 000 de rezidenți în plus în cartier, doar în ultimii 2 ani
  • 000 de locuințe finalizate și vândute
  • 380 de milioane de euro investiții totale
  • Facilități: 47 piscine exterioare, 4 parcuri, 2 gradinite private, 1 școală primară privată,  teren de tenis, teren de fotbal, plajă privată pe malul lacului
Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Sixense - afaceri de 1 mil. euro în 2022, din servicii de urmărire a comportării în timp a construcțiilor

Articolul următor

CBRE: Cum vor evolua investițiile în real estate în 2023. Top 3 tendințe.

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share