Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Doi fermieri care folosesc semințe de porumb Corteva, premiați cu “Oscar-urile” agriculturii românești

Cele două trofee “Porumbul de Aur”, veritabile Oscar-uri pentru performanță în agricultură, au fost acordate în cadrul celei de-a VIII-a ediții a “Congresului de la fermieri pentru fermieri”, organizat de Forumul APPR.

Fermieri din județele Mureș și Ialomița s-au impus în cadrul competiției naționale organizate de Asociația Producătorilor de Porumb din România (APPR).

Cele două trofee “Porumbul de Aur”, veritabile Oscar-uri pentru performanță în agricultură, au fost acordate în cadrul celei de-a VIII-a ediții a “Congresului de la fermieri pentru fermieri”, organizat de Forumul APPR. Astfel, Valentin Mărginean (foto sus), fermier din județul Mureș, a câștigat “Porumbul de Aur 2022” – categoria neirigat (hibrid P9889, FAO 360).

Nutre Farming, companie din județul Ialomița reprezentată la ceremonia de premiere de Ionuț Grîu, și-a adjudecat trofeul “Porumbul de Aur 2022” – categoria irigat (hibrid P0937, FAO 540). Cu doi hibrizi campioni, care au decis câștigătorii actualei ediții, Corteva Agriscience continuă să fie compania care aduce aurul.

Cele două trofee “Porumbul de Aur”, veritabile Oscar-uri pentru performanță în agricultură, au fost acordate în cadrul celei de-a VIII-a ediții a “Congresului de la fermieri pentru fermieri”, organizat de Forumul APPR.

Corteva Agricience este o companie globală, eminamente agricolă, tranzacționată la bursă, ce combină inovația de vârf din industrie, implicarea clienților și execuția operațională pentru a oferi soluții la cele mai mari provocări agricole din lume. Corteva generează opțiuni avantajoase pe piață prin strategia sa unică de distribuție, împreună cu mixul său echilibrat și divers de semințe, produse de protecția a plantelor și servicii digitale la nivel mondial.

Având în portofoliu unele dintre cele mai cunoscute mărci din agricultură și o linie de produse și tehnologii de top în industrie, ce pot genera creșteri viitoare, compania se angajează să maximizeze productivitatea fermierilor, colaborând în acelasi timp cu părțile interesate din întreg sistemul alimentar, contribuind la promisiunea de a îmbogăți viața celor care produc și a celor care consumă și asigurând progresul generațiilor viitoare.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Se caută investitor privat care să construiască o parcare etajată la Oradea

Articolul următor

Tuborg România demarează Solar Project pentru un start verde în 2023

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

Romgaz repornește forajele la Caragele

Într-un comunicat al Ministerului Energiei se anunță faptul că Romgaz repornește forajele la Caragele. Investiția va depăşi 1…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share