Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

CTP și Enel X România instalează o centrală fotovoltaică de 1,5 MW în parcul industrial CTPark Bucharest

CTP continuă investițiile în energie verde prin instalarea unei centrale fotovoltaice cu o capacitate de 1,5 MW în parcul industrial CTPark Bucharest, amplasat în vestul Bucureștiului.

 

Instalaţia va fi dezvoltată de Enel X România și cuprinde aproximativ 3.700 de panouri ce vor asigura o producţie anuală medie de 2.100 MWh, cantitate care urmează a fi distribuită cu prioritate către chiriașii proprii.

Suntem primul dezvoltator imobiliar cu o centrală fotovoltaică pe acoperiș deja operațională. Am deschis un drum pe care ne bucurăm că se aventurează și alții, chiar dacă sunt competitori este o concurență care ne place. După ce am făcut plug-in la CTPark Bucharest West, continuăm cu o nouă centrală, de data aceasta în CTPark Bucharest. Corelăm investițiile cu nevoile de consum ale clienților noștri și începem cu 1.5 MW, instalați pe clădirea BUCH 10”, a declarat Ana Dumitrache, Country Head, CTP România.

 “Centralele fotovoltaice montate pe acoperiș reprezintă pentru acest sector o oportunitate unică de a-și reduce semnificativ impactul activităților proprii asupra mediului, fiind totodată și o bună investiție financiară”, a precizat Daniel Ortiz, director general Enel X România.

Amplasat pe Autostrada A1, la km 13, CTPark Bucharest este parcul CTP cel mai apropiat de București, care a evoluat de la logistica mare către unitățile mai mici de last mile, curierat, ecommerce și retail în general, fiind în proximitatea celei mai populate zone din București, zona de vest.

În primăvara anului 2022, CTP a anunțat construirea și instalarea primei instalații fotovoltaice pe clădirile companiei situate în parcul industrial CTPark Bucharest West, amplasat pe Autostrada A1, la km 23.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Aradul este printre județele cele mai performante în industrie și agricultură

Articolul următor

RÖDL & PARTNER, mutare în clădirea Gara Herăstrău

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

Romgaz repornește forajele la Caragele

Într-un comunicat al Ministerului Energiei se anunță faptul că Romgaz repornește forajele la Caragele. Investiția va depăşi 1…
Citeste mai mult

Vine Iarmarocul la Cluj

Peste 50 de meșteșugari, artiști, creatori locali, din toată România, a căror metodă de producție este complet sustenabilă,…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share