Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Cristina Cionga, noua vicepreședintă a Grupului de Lucru „Cereale” al COPA-COGECA

O nouă reușită la nivel european a echipei Forumului Agricultorilor și Procesatorilor Profesioniști din România (APPR).

Chiar de Ziua Internațională a Femeii, Cristina Cionga – director pentru Afaceri Europene APAPR, a fost aleasă în funcția de Vicepreședintă a Grupului de Lucru „Cereale” a COPA-COGECA.

Cristina a câștigat detașat, cu un număr de 79 de voturi, o urmare firească a recunoașterii activității foarte bune depuse în cadrul celei mai mari organizații a fermierilor europeni.

Pe locul al doilea, cu 60 de voturi a fost ales Guido Sedler (Germania), care va ocupa cel de-al doilea fotoliu de Vicepreședinte al Grupului de Lucru.

„În fata sectorului de cultură mare stau din ce în ce mai multe provocări. Doar implicarea și colaborarea cu ceilalți actori de pe filiera agro-alimentară, dialogul continuu cu autoritățile europene și cu reprezentanții societății civile pot menține fermierii europeni pe harta producției de hrană. Este crucial să fim acolo unde se decide soarta agriculturii! ”, transmit reprezentanții APPR.

Noua funcție va aduce o serie de noi activități pentru Directorul Adjunct al Forumului APPR, care este însă foarte pregătită să preia portofoliul, alături de colegul german.

Despre Forumul Agricultorilor și Procesatorilor Profesioniști din România (APPR)

Forumul APPR este o asociație profesională formată din producători agricoli si reprezentanți ai lanțului profesional agricol din România, înființată în anul 2012. Forumul APPR face parte din Confederația Europeană a Producătorilor de porumb (CEPM), care reprezintă cele mai mari țări producătoare de porumb din Europa și furnizează asistență tehnică, economică și legislativă pentru membrii și organizațiile profesionale ale fermierilor din România. Forumul APPR este membru în COPA-COGECA, cea mai mare structură de reprezentare a intereselor fermierilor și cooperativelor europene.

 

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Dumexim SRL modenizează Parcul Petőfi din Oradea. Valoarea lucrărilor – 7 mil. lei

Articolul următor

Finanțare de peste 29 de mil. euro prin PNRR pentru Campusul Școlar din Oradea

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share