Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Banca Transilvania creditează One United Properties cu 20 milioane euro

Dezvoltatorul imobiliar One United Properties (OUP) contractează o finanțare de 20 milioane euro de la Banca Transilvania (BT) Cluj, pentru finalizarea lucrărilor la partea rezidențială a ansamblului One Cotroceni Park (OCP). 

Împrumutul bancar va fi utilizat pentru finalizarea ansamblului Cotroceni Park din București.

Dezvoltatorul imobiliar One United Properties (OUP) contractează o finanțare de 20 milioane euro de la Banca Transilvania (BT) Cluj, pentru finalizarea lucrărilor la partea rezidențială a ansamblului One Cotroceni Park (OCP). Finanțarea este acordată pe o perioadă de până la 42 de luni reprezintă un credit de investiții pentru finalizarea dezvoltării componentei rezidențiale a OCP.

Ansamblul se află în stadiu avansat de construcție, având ca termen de finalizare 2023. 90% din apartamente sunt deja precontractate de clienți. Dezvoltatorul a demarat pe locul fostei platforme Ventilatorul un plan de regenerare urbană pe 5,8 ha. OCP este o dezvoltare cu funcțiuni mixte, ce propune atât spații de birouri moderne, cât și zone comerciale și de agrement și unități locative.

Componenta rezidențială prevede 868 de apartamente dispuse pe 11 etaje. Clădirile vor oferi o vedere panoramică asupra Palatului Cotroceni, Grădinii Botanice și Palatului Parlamentului. Unitățile rezidențiale de la OCP Park au primit precertificarea Green Homes din partea Romania Green Building Council.

Aceasta se acordă unei dezvoltări imobiliare aflate în faza de execuție cu performanță energetică și responsabilitate față de mediu. OCP este prima etapă a dezvoltării urbane One Cotroceni City care se va întinde pe 10 ha, în locul fostelor platforme industriale Ventilatorul și TitanMar. A doua fază include dezvoltarea One Cotroceni Towers, cea mai recentă achiziție strategică a companiei, anunțată în februarie.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Libris organizează LIBfest în perioada 14-19 martie

Articolul următor
Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară (USAMV), va derula, în premieră în România, un nou program de licență, cu predare în limba engleză, care vizează comportamentul și bunăstarea animalelor.

USAMV Cluj va pregăti specialiști în bunăstarea animalelor

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share