Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

S-a lansat un nou post de televiziune – BIHOR TV

Pornește la drum cea mai tânără dintre televiziunile din România care poartă numele zonei din care provine : BIHOR TV.

BIHOR TV este cel mai recent produs al societății Ardelean Production Media și este girată oficial prin licența audiovizuală nr. TV-C 929.1 și decizia de autorizare nr. 2333.0 eliberate de Consiliul Național al Audiovizualului.

Emisia televiziunii BIHOR TV poate fi recepționată pentru început pe rețelele DIGI în pachetul digital pe frecvența 378 Mhz, non-stop 24 / 7. Frecvența va trebui căutată manual pe unele televizoare mai vechi, până la definitivarea noii grile a distribuitorului.

Folclor și informații locale

Formatul declarat este cel de folclor și informații locale și, după cum veți observa foarte rapid, emisia a pornit cu multă, multă muzică populară din zonele întregii Transilvanii, dar nu numai. Esența acestui proiect și gândirea artistică a întregului proiect BIHOR TV se datorează îndrăgitei interprete de muzică populară Sânziana Toader Ardelean care a fost ajutată de o echipă de profesioniști veniți din toate colțurile țării. Alături de tehnicieni și ingineri specialiști în media a fost tot timpul  Cătălin Ardelean.

Televiziunea BIHOR TV se dorește a fi un produs mediatic modern cu un reflex puternic susținut în online.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Studenții și profesorii universitari se pot înscrie gratuit în programul FUTURE Manager

Articolul următor
Conferința regională a Romanian Business Leaders (RBL) Cluj, ce va avea loc în 16 martie, la Grand Hotel Italia, aduce în aceeași sală 150 antreprenori, manageri și lideri de business, având tema centrală „Reziliența pentru creștere”.

Reziliența pentru creștere în afaceri, dezbătută de liderii de business la Cluj

Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share