Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Aradul se promovează la Târgul de turism de la Chișinău din Republica Moldova

Aradul va participa la Târgul Național de Turism al Republicii Moldova, cu oferte pentru turiști, forța de muncă și studenți.

„Vom promova oportunitățile de angajare în zonele industriale și în Zona Liberă Curtici-Arad, cele două universități arădene, Universitatea «Aurel Vlaicu» și Universitatea de Vest «Vasile Goldiș», dar și turismul de week-end în județul nostru”, a declarat președintele CJ Arad, Iustin Cionca.

Târgul de la Chișinău va avea loc în perioada 6-9 aprilie.

„Vom fi prezenți pentru că e important să căutăm prin orice mijloace forță de muncă pentru companiile arădene, dar în același timp să creștem vizibilitatea universităților arădene. Republica Moldova este partenerul nostru strategic, acolo suntem înfrățiți cu trei raioane, și vom profita de această ocazie să propunem aducerea la Arad a unor funcționari care să se specializeze în scrierea și managementul proiectelor europene, în relații publice, și noi, la rândul nostru, să învățăm de la ei orice poate contribui la funcționarea mai eficientă a instituțiilor arădene”, a adăugat șeful CJ Arad.

 

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Conferința regională a Romanian Business Leaders (RBL) Cluj, ce va avea loc în 16 martie, la Grand Hotel Italia, aduce în aceeași sală 150 antreprenori, manageri și lideri de business, având tema centrală „Reziliența pentru creștere”.

Reziliența pentru creștere în afaceri, dezbătută de liderii de business la Cluj

Articolul următor

Barcelona, Budapesta, Milano, printre primele destinații de pe Aeroportul din Brașov

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share