Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

FrieslandCampina semnează un parteneriat cu Global Vision și Globalworth pentru un nou centru logistic în Mureș

DCIM100MEDIADJI_0834.JPG

FrieslandCampina, una dintre cele mai mari companii globale de pe piața lactatelor, își consolidează operațiunile din România în primul parc industrial de clasă A din Cristești, lângă Târgu Mureș – Mureș City Logistics, și devine primul asociat într-un proiect dezvoltat de Global Vision în parteneriat cu Globalworth.

Compania multinațională va beneficia de un sfert din clădirea nou construită și își va putea începe activitatea în noul spațiu în primul trimestru al anului 2023. Spațiul face parte dintr-un proiect de dezvoltare de tip single roof, cu o suprafață totală de 18.000 mp. Proiectul de tip city logistics este situat într-o zonă strategică, în apropierea orașului Târgu Mureș oferind conectivitate foarte bună din punct de vedere logistic.

Proximitatea față de oraș și față de unitatea sa de producție din Târgu Mureș sunt factorii cheie care au determinat FrieslandCampina să își consolideze activitățile în cadrul Mureș City Logistics, la Cristești.

“Acest parteneriat este în concordanță cu creșterea sustenabilă a companiei și suntem optimiști că acest nou pas în dezvoltarea zonei de logistică va contribui la creșterea competitivității operaționale a FrieslandCampina România. În noul centru logistic – un spațiu modern și avansat din punct de vedere tehnologic, cu temperatură controlată – suntem încrezători că toate activitățile noastre zilnice se vor desfășura în conformitate cu standardele și valorile noastre, iar rutele operaționale vor fi integrate perfect în lanțul logistic. Dorim să mulțumim primarului comunei Cristești, doamna Edit Kovács, pentru sprijinul acordat în realizarea acestui proiect și ne bucurăm că acesta va contribui la bunăstarea locuitorilor comunei Cristești” a spus Ferenc Szecskó, CEO FrieslandCampina Romania.

“Proiectele pe care le dezvoltăm, îndeosebi cele customizate, în locații alese de noi, sau de către clienții noștri sunt atent calibrate cu funcțiunile de care aceștia au nevoie, iar valorile comune pe care le împărtășim cu FrieslandCampina – orientarea către sustenabilitate, dar și către dezvoltarea comunităților locale – constituie puncte de plecare esențiale unei astfel de colaborări pe termen lung”, a declarat Sorin Preda, CEO & Founder Global Vision.

“Bun venit, Friesland Campina, în comunitatea Globalworth Industrial! Ne bucurăm să avem un prim chiriaș în Mureș City Logistics, un proiect last mile în care ne-am propus încă de la început să dezvoltăm unități cu temperatură controlată, o piață cu perspective foarte bune”, a declarat Mihai Zaharia, Director de Investiții Globalworth România și Director Piețe de Capital Globalworth Group.

Mureș City Logistics este un prim proiect dintr-o serie de parcuri city logistics care urmează să fie dezvoltate în proximitatea orașelor principale și secundare. Târgu Mureș devine astfel, unul dintre punctele cheie de pe harta planurilor de extindere a proiectelor logistice și industriale.

DCIM100MEDIADJI_0835.JPG

Proiectul Mureș City Logistics reprezintă o investiție de peste 12 milioane de euro și este situat într-un punct strategic, de-a lungul coridoarelor principale de transport național și internațional. Accesul facil la autostrada A3, dar și la rețeaua de drumuri existentă, oferă o bună conectivitate cu vestul, centrul țării, precum și cu Capitala. Proximitatea față de oraș asigură accesul la resursa umană și la mijloacele de transport în comun.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

SPEEDWELL strengthens its position in the Romanian market through new acquisitions, developments and product sales, expecting transactions of 50 million euros in the residential segment

Articolul următor

S-a lansat NewLaw.ro, prima platformă digitală din România de colaborare cu o echipă de avocați

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share