Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Antreprenorii din Cluj țintesc la afaceri anuale cu 15% mai mari în 2023

Conferința Romanian Business Leaders (RBL) Cluj a reunit 200 antreprenori, intraprenori și manageri de top.

Peste jumătate dintre antreprenorii și liderii de business prezenți la Conferința Regională RBL estimează că business-urile le vor crește până la finalul anului.

Conferința Romanian Business Leaders (RBL) Cluj a reunit 200 antreprenori, intraprenori și manageri de top. Ei au primit răspunsuri la întrebarea „E reziliența cheia pentru creștere și în 2023?” de la 25 specialiști din mediul de afaceri românesc și antreprenorial. Trei sferturi dintre cei chestionați spun că se simt mai rezilienți în 2023 comparativ cu anul trecut în aceeași perioadă.

DRAFT

Oportunitățile din spatele provocărilor de antreprenor

„Reziliența de la care pornim, privind la ce provocări vor fi în 2023, ne arată că antreprenorul se uită, mai degrabă, la oportunitatea care vine odată cu aceste provocări, la cum să devină mai eficient, la cum să poată crește într-o perioadă atât de dificilă. Or, România are astăzi o fereastră de oportunitate și aș începe cu următorii 10 ani în care, în continuare, cererea va fi mai mare decât oferta.

Ce putem face noi ca antreprenori și unde ne uităm în primul rând? La cum să strângem echipe lângă noi care să fie capabile să ne ajute să facem față cererii. Ori asta nu se întâmplă în orice țară. România are această șansă!”, a spus coordonatorul grupului City Grill, Dragoș Petrescu, președintele Fundației RBL.

Curajul afirmării că se poate mai bine în mediul de afaceri românesc a fost întărit de directorul general al Perpetuum, Dan Pitic, liderul filialei RBL Cluj. El susține că antreprenorii locali sunt interesați de cum se poate construi un viitor mai bun. „Suntem antrenați să facem schimbări, să ne implicăm pentru că facem asta în fiecare zi. Suntem rezilienți și în măsură să generăm creștere, suntem un factor de stabilitate și un generator de soluții”.

RBL este vocea și vehiculul de acțiune al liderilor din mediul privat de business pentru construcția unei Românii în care generațiile viitoare să își dorească să trăiască. Misiunea sa este ca România să devină o țară mai bună pentru afacerile responsabile. Proiectele sale se subscriu celor trei domenii pe care RBL le consideră importante pentru schimbarea și dezvoltarea societății: antreprenoriat, educație, bună guvernare.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Acest fertilizant, unul de ultimă generație, de origine organică, ce poate fi utilizat pentru tratarea semințelor de cereale păioase și mazăre, poate fi aplicat foarte ușor împreună cu tratamentul insectofungicid aplicat în mod uzual pe semințe, doza fiind de 0,7 l/tonă de semințe.

O cultură profitabilă începe cu o sămânță tratată cu Ympact

Articolul următor

Anunț începerea proiectului "Dezvoltarea societății Mobile Interactiv & CO SRL prin retehnologizare și digitalizare"

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share