Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Cele mai mari turnee de poker din lume

La ora actuala, pokerul este cel mai popular joc de masa din intreaga lume. Acesta este practicat intens atat in salile de jocuri de noroc, cat si in cazinourile din mediul onlin. Popularitatea uriasa de care se bucura acest joc de noroc i-a facut pe multi pasionati sa se indrepte si sa isi doreasca sa participe la turneele de poker de clasa mondiala.

Pokerul este un joc fascinant, bazat pe abilitate, spirit de observatie si noroc. Pentru a intelege tainele pokerului, jucatorul trebuie sa fie determinat sa-l joace ori de cate ori are ocazia. In acest sens, am decis ca acest articol sa fie dedicat acestui joc captivant, vorbindu-ti astfel despre cele mai mari turnee de poker din toata lumea.

1. World Series of Poker

World Series of Poker este fara indoiala cel mai mare turneu organizat vreodata. Acesta este unul dintre cele mai vechi turnee de poker care inca se desfasoara si care continua sa atraga din ce in ce mai multi participanti.

Interesant este faptul ca primul turneu desfasurat in anul 1970 a avut doar 7 jucatori. In zilele noastre insa, lucrurile stau complet diferit, deoarece fiecare turneu inregistreaza anual mii de jucatori din toate colturile lumii.

Fiind cel mai mare turneu organizat vreodata, nu este surprinzator faptul ca jucatorii care isi doresc sa participe in cadrul acestuia trebuie sa achite o taxa de 10.000 de dolari. Partea buna consta in faptul ca jucatorii norocosi pot castiga un loc gratuit in cazul in care au participat de-a lungul timpului la diferite turnee de poker mai putin cunoscute si au iesit victoriosi.

Toti cei care indraznesc sa participe la World Series of Poker isi doresc sa castige marele premiu, care consta in peste 8 milioane de dolari. Mai mult de atat, castigatorului i se acorda ravnita bratara WSOP, care este cel mai mare premiu pe care il poate castiga un jucator de poker.

Daca esti pasionat de poker, trebuie sa stii ca acest joc este foarte practicat si in mediul online. Majoritatea romanilor aleg astazi sa se distreze in cadrul platformei PokerStars Casino. Astfel, poti avea parte de castiguri uriase si asta chiar din confortul casei tale, pe langa experienta pe care o acumulezi la mesele online de joc.

2. World Poker Tour

World Poker Tour a fost fondat in SUA in anul 2002, iar astazi este considerat al doilea cel mai mare turneu de poker la nivel mondial. Acesta se desfasoara in cele mai populare cazinouri din intreaga lume, de pe toate continentele.

Interesant este faptul ca World Poker Tour este un turneu televizat international. Astfel, multi oameni il urmaresc pentru a-si imbunatati tehnica de joc sau pur si simplu pentru a vedea cine iese invingator.

Taxa de intrare pe care trebuie sa o plateasca jucatorii variaza intre 3.000 si 25.000 de dolari. In plus, cel care castiga acest turneu pleaca acasa cu milioane de dolari, dar si cu trofeul World Poker Tour.

3. Triton Poker

Triton Poker este o franciza care organizeaza turnee in intreaga lume. Acestea variaza ca dimensiune, iar unele dintre ele sunt extrem de populare.

In cazul turneului Triton Poker, taxa de intrare poate ajunge si la 25.000 de dolari. Acest lucru nu ar trebui sa ne surprinda, deoarece premiile oferite castigatorilor sunt uriase si pot ajunge chiar si la 23 de milioane de dolari. In general, cei care se angajeaza in acest turneu sunt jucatori profesionisti si oameni de afaceri.

Poate ca Triton Poker nu este un turneu pentru toate buzunarele. In schimb, este extrem de interesant sa privesti cum jucatorii mizeaza pe astfel de sume uriase.

4. Bowl Super High Roller

Dupa cum ii spune si numele, Bowl Super High Roller a fost conceput pentru jucatorii profesionisti. Acesta are loc in fiecare an in Las Vegas si initial taxa de intrare era de 500.000 de dolari. Pe parcurs, aceasta suma a fost redusa, ajungand astazi la 300.000 de dolari.

In cadrul acestui turneu, jocurile sunt de tipul Texas Hold’em No Limit. Ceea ce este uluitor la Bowl Super High Roller este castigul urias, in valoare de peste 14 milioane de dolari.

5. WCOOP

WCOOP se traduce prin Campionatul Mondial de Poker Online, iar astazi este disponibil pe tot globul. Acesta a fost infiintat in 2002 in incercarea de a rivaliza cu World Series of Poker, dar si pentru a satisface dorinta de joc in mediul online.

Acest turneu ofera numeroase evenimente interesante, iar jucatorii pot incerca diverse variante de poker, precum: Limit, No-Limit Texas Hold’em, Seven Card Stud, 5-card Draw si multe altele.

Desi premiile nu se ridica la nivelul World Series of Poker sau World Poker Tour, campionii din ultimii ani au afirmat ca s-au ales in final cu peste un milion de dolari. Astfel, WCOOP este un turneu care satisface cu adevarat participantii, oferindu-le o experienta de poker relaxanta si inedita.

Acestea sunt doar o parte dintre cele mai mari turnee de poker la nivel mondial. Cei pasionati cu adevarat de poker isi doresc sa stranga suficienti bani pentru a trai o experienta in cadrul unui turneu de acest gen. Din fericire, cazinourile online se adreseaza oricarui jucator, indiferent de buget, iar in cadrul acestor platforme poti participa la astfel evenimente care se aseamana cu cele mai populare turnee din lume.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Pria E-commerce Payments Conference Romania on March 29th 2023

Articolul următor
Prin urmare, este important să fim conștienți de potențialele amenințări care pot pune în pericol această resursă prețioasă și să știm cum să le gestionăm eficient pentru protejarea eficientă a culturilor.

Insecuritatea, una dintre cele mai mari amenințări pentru fermieri

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share